Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
(10-01-2018, 11:23 AM)meganium Έγραψε: Να κάνω μερικές διευκρινιστηκες ερωτήσεις παρακαλώ.

1. Την προσωποποιημενη κάρτα την παραλαμβάνεις αμέσως από το εκδοτήριο των σταθμών ή στην στέλνουν;
2. Μπορώ να μην βάλω χρήματα ή μηνιαία κάρτα και να βάλω πχ μόνο ένα εισιτήριο των 1,40€ κατά την παραλαβής της;
3. Αν δεν βάλω τίποτα εκείνη την στιγμή για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να περάσω από ΑΜΕΚ δεν γίνεται μέσω ίντερνετ αν αγοράσω εισιτήριο;
4. Στα εκδοτήρια του προαστιακου μπορώ να βγάλω προσωποποιημενη κάρτα; Τι διαφορά έχει η κάρτα που λέει ότι βγάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως δικιά της;
5. Στους σταθμούς του προαστιακου έχουν μπει ΑΜΕΚ; Αν όχι πως φορτίζεις στον προαστιακο;

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν ρωτάω χιλιοειπομενα πράγματα απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω αυτές τις απορίες μου.

1. Η προσωποποιημένη εκδίδεται επί τόπου στα εκδοτήρια. Έγινε update και στο athenacard.gr οπότε θα μπορεί να εκδίδεται και διαδικτυακά και να αποστέλλεται ταχυδρομικώς.
2. Μπορεί να εκδοθεί αφόρτιστη και αργότερα να γίνει αγορά προϊόντος από εκδοτήριο, ΑΜΕΚ, web (απαιτεί μετάβαση σε ΑΜΕΚ) ή από το app (αν η συσκευή υποστηρίζει NFC).
3. Είναι ήδη ενεργοποιημένη όταν εκδίδεται, αν δεν κάνω λάθος.
4. Στα εκδοτήρια του Προαστιακού δε νομίζω πως υπάρχει δυνατότητα έκδοσης προσωποποιημένης. Ίσως να υποστηρίζουν επαναφόρτιση. Επίσης, δε νομίζω να συνεχίζεται η έκδοση χάρτινων μηναίων καρτών από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού βελτιώθηκε (?) η συνεργασία με τον ΟΑΣΑ.
5. Σίγουρα διαθέτει ο σταθμός του Αεροδρομίου και ίσως να έχουν μπει και στους 3 κοινούς με το Μετρό (Παλλήνη, Κάντζα, Κορωπί). Στους υπόλοιπους αμφιβάλω, μιας και στην Πλακεντίας πρό καιρού είδα ότι ο σταθμός τουλάχιστον στην έξοδο που είναι στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, δεν είχε τοποθετημένο αυτόματο μηχάνημα. Το ίδιο και στη Νερατζιώτισσα που τα ΑΜΕΚ έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο από την πλευρά του Mall και ένα ακόμα βρίσκεται στην είσοδο από την πλευρά που διέρχεται το 527, με τις εισόδους του Προαστιακού να μην έχουν αυτόματο μηχάνημα. Βέβαια ο Προαστιακός έχει ανοιχτά εκδοτήρια όλη την ημέρα.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από marios.ilioupoli - 10-01-2018, 01:31 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)