Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
(08-12-2017, 12:12 AM)antonis Έγραψε: Πάντως οι ουρές είναι ακόμη μεγάλες και σε εκδοτήρια και σε μηχανήματα. Μου έτυχε να αναγκαστώ να φύγω και να πάρω ταξί λόγω ουράς.
Από τη στιγμή που μπορούν να βάλουν μηχανάκια σε περίπτερα και ψιλικατζίδικα δεν υπάρχει λόγος να εγκαθιστούν πανάκριβα μηχανήματα στους δρόμους που μια σπάνε και μια χαλάνε.

Οι ουρές θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο στον ΟΑΣΑ δεν κάθονται να ασχοληθούν με το αν χρειάζονται 6 αυτόματα μηχανήματα στο Σύνταγμα και τα 4 από αυτά να είναι πρακτικά άχρηστα, καθώς τα καλύπτει η ουρά του εκδοτηρίου ή γιατί να έχει άλλα 6 μηχανήματα στο "Πανεπιστήμιο" και γύρω στα 9-10 στην Ομόνοια και πάει λέγοντας. Σε τι βοηθάει τα μοναδικά μηχανήματα σε ορισμένους σταθμούς να "ξεζουμίζονται" όλη μέρα και να ξεμένουν σε ώρες αιχμής από κέρματα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός λειτουργίας;

Για το άλλο θέμα που θίγεις, προφανώς κανένας περιπτεράς δε θα το κάνει για την ψυχή της μάνας του το να πουλάει ήδη φορτισμένα εισιτήρια ή να έχει pos για επαναφόρτιση. Θα παρακρατάει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράτει ως προμήθεια και βέβαια αν δεν τον συμφέρει οικονομικά, τότε δε θα μπει στη διαδικασία να συμβληθεί με τον ΟΑΣΑ. Αντίθετα, για τα αυτόματα μηχανήματα καταβάλλεται μόνο ένα ετήσιο τέλος στον οικείο Δήμο και ό,τι χρέωση υπάρχει για την ηλεκτροδότησή του.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από marios.ilioupoli - 08-12-2017, 12:48 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)