Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
Πάντως, από την καθημερινή παρατήρηση που κάνω στις (ατελείωτες) διαδρομές μου, μπορώ να πώ ότι έχει επέλθει πλέον ηερμία και το σύστημα ψιλολειτουργεί.

Οι ομάδες "υψηλού κινδύνου" (παππούδες, γιαγιάδες, αγράμματοι κλπ) έχουν μάθει και χρησιμοποιούν με άνεση το ηλεκτρονικό εισιτήριο, για να μην πώ ότι το έχουν βρεί παιχνίδι και το περνάνε δεύτερη φορά για να δουν το υπόλοιπο της κάρτας.

Το πρόβλημα ήταν ο αιφνιδιασμός και η άναρχη αρχική εφαρμογή. Αν αυξηθούν τα σημεία πώληση και ΚΥΡΙΩΣ αν εγκατασταθούν αυτόματα μηχανήματα σε ΕΠΑΡΚΗ αριθμό στους σταθμούς του μετρό, αλλά και σε καίρια σημεία σε κάθε γειτονιά, το σύστημα θα λειτουργεί μια χαρά. Από τη στιγμή που μπορείς να φορτίσεις την κάρτα με πολλαπλό κόμιστρο, αρκεί να πας στο σημείο πώληση μια στις 15 μέρες και είσαι εντάξει.

Κομβικά σημεία θεωρώ κάθε "μεγάλη" στάση λεωφορείου πχ Πλατεία Παγκρατίου, Πλ. Καισαριανής, Λεωφ. Παπάγου στου Ζωγράφου (Τσίτουρα), 5η Ιλισίων (220/1) Νοσ. Παίδων, Γαλάτσι στη στροφή Βεϊκου/Γαλατσίου, Πλ. Κυψέλης, Πλ. Αμερικής, Πλ. Κολιάτσου, Καλλιθέα (Δαβάκη), ΙΚΑ Αλεξάνδρας, Παλατάκι Χαϊδαρίου, Λένορμαν στην Πλ. Κολωνού, Θηβών στα Village, Πλ. Αγ. Αναργύρων κλπ.

Οι συνοικίες θα καλυφθούν με τα POS που είναι να λάβουν τα ψιλικατζίδικα και τα περίπτερα. Τα οποία POS θεωρώ απαραίτητο να εγκατασταθούν σε ΟΛΑ τα ξενοδοχεία της Αθήνας για να μπορούν να καλύπτονται οι επισκέπτες της πόλης.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από Citaro - 07-12-2017, 10:44 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)