Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
(06-12-2017, 01:43 AM)panahs Έγραψε: Να σας ρωτησω, οι ανεργοι πρεπει να κανουμε κατι ? ή ακομα κινουμαστε με το χαρτι απ το oaed.gr και τη καρτα ανεργιας? Στο site λεει οτι οι ανεργοι πρεπει να εκδωσουν και εκεινοι προσωποιημενη καρτα! Τελος αν ξερετε, ο εκδοτης περναει την ημερομηνια ληξης της ακαδημαικης ταυτοτητας?

Οι άνεργοι, οι ανάπηροι και γενικά όσοι δεν έχουν ακόμα εκδώσει κάρτα, απλά συνεχίζουν να περιμένουν. Πρέπει να σφίξουν λίγο τα μελομακάρονα και να πιάσει η άχνη στους κουραμπιέδες για να αποφασίσουν πως θα διεκπεραιωθεί η διαδικασία. Και τις καρτούλες, θα τις περιμένουμε οι μισοί τρώγοντας τη λαγάνα και οι υπόλοιποι όταν θα αρχίσουμε να χωνεύουμε την πετσούλα από το αρνί το Πάσχα. Γιατί πολύ απλά η διοίκηση του ΟΑΣΑ επιμένει να βρίσκεται στην κοσμάρα της.

Για το δεύτερο ερώτημα, για όλα τα δικαιώματα μειωμένου εισιτηρίου καταχωρείται κανονικά η ημερομηνία λήξης. Και μάλιστα για εκείνους που μετράει αντίστροφα η λήξη του δικαιώματος, το σύστημα δε σε αφήνει να εκδώσεις μειωμένο κόμιστρο που θα ισχύει μετά τη λήξη (πχ. φοιτητής που το πάσο του λήγει τον Αύγουστο 2018 δε μπορεί να εκδώσει-ενεργοποιήσει σήμερα ετήσια κάρτα, αλλά το πολύ 6μηνη και αντίστοιχα από αρχές Μαρτίου θα του επιτρέπει το πολύ έως 3μηνη κάρτα κ.ο.κ.)
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από marios.ilioupoli - 06-12-2017, 03:12 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 Επισκέπτης (ες)