Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#89
(01-11-2017, 02:59 PM)N1Ellinikou Έγραψε: Φέρει ένα μερίδιο ευθύνης, αφού το άφησε για τελευταία στιγμή. Τόσο εγώ αλλά και άλλα μέλη του φόρουμ βγάλαμε τις κάρτες μας 1η Οκτώβρη και ουρές δε βρήκαμε.

Δε βρήκαμε (βάζω και εμένα μέσα) γιατί πήγαμε πριν υπάρξει ανακοίνωση της κατάργησης, και καλά καλά πριν υπάρξει ανακοίνωση οτι το σύστημα δούλευε. Θεωρείς οτι πολλοί άνθρωποι θα πηγαίνανε ξερωγώ μέσα Σεπτέμβρη να ρωτήσουν στα εκδοτήρια τι γίνεται με την athenacard.

Οπότε που καθυστέρησε ο κόσμος; Στο διάστημα τέλη Σεπτέμβρη μέχρι 5/10;

Αντιγράφω από δελτίο τύπου με ημερομηνία 5/10:
Σύναψη:Η έκδοση της προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας (προσωποποιημένη ATH.ENA Card) γίνεται ήδη σε ορισμένους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού και ειδικότερα, στους σταθμούς Σύνταγμα, Αγ. Μαρίνα, Δ. Πλακεντίας, Ελληνικό, Ανθούπολη, Πειραιάς, Κηφισιά, Ομόνοια και Αττική (οι σταθμοί εμπλουτίζονται) και σε δυο σταθμούς του τραμ (Αγ. Φωτεινή και Σύνταγμα) στο εκδοτήριο της Ο.ΣΥ. στην Όθωνος (Πλ. Συντάγματος).
12 σταθμοί (και 0 ενημέρωση) τι να σου κάνουν; Μιλάμε για το 30% και αν της σημερινής δυναμικότητας. Από τα τέλη Σεπτέμβρη τι διαφορά να είχανε κάνει; να βγάζανε 1000 κάρτες τη μέρα; Μην ξεχνάς ότι τότε δεν υπήρχε ούτε QR ούτε το athenacard.gr οπότε ο χρόνος έκδοσης θα ήταν μάλλον αργός. Θα είμασταν 10.000 κάρτες "μπροστά", όσο μία μέρα με τους σημερινούς ρυθμούς. Πάλι δεν έβγαινε το χρονοδιάγραμμα ούτε με σφαίρες.

Χρειαζόμαστε περίπου 250.000 κάρτες για τις μηνιαίες και μάλλον άλλες τόσες για όσους θέλουν προσωποποιημένη για να κατοχυρώσουν την έκπτωση. Τον ρυθμό των 10.000 καρτών τη μέρα τον πιάσαμε με ουρές τερράστιες, σελίδα και QR code, διαδικασία με φάκελο, και επιπλέον ΤΕΚ από τον ανάδοχο. Πως περίμεναν ότι σε 26 μέρες (από 5/10 ως 31/10) θα τελειώναμε;
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από Nolyc - 01-11-2017, 05:00 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)