Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#85
(01-11-2017, 01:17 PM)Nolyc Έγραψε: Κατά τα άλλα φταίει ο κόσμος επειδή οι ουρές δεν είχανε φτάσει τις 4 ώρες από τις 5 του μήνα.

Φέρει ένα μερίδιο ευθύνης, αφού το άφησε για τελευταία στιγμή. Τόσο εγώ αλλά και άλλα μέλη του φόρουμ βγάλαμε τις κάρτες μας 1η Οκτώβρη και ουρές δε βρήκαμε.

(01-11-2017, 01:20 PM)amoran Έγραψε: Όσοι έχετε δει την ταινία "Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος", ίσως ενδιαφέρεστε για το σίκουελ.
Αν ο Σπίρτζης δικαιούται τον πρώτο τίτλο, ο Μαυραγάνης παίρνει τον πρώτο και τον δεύτερο μαζί. Βλέποντας το βίντεο στη σελίδα http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=296448 πραγματικά αναρωτιέσαι πού έψαξαν για να τους βρουν. Ξεκινάει λέγοντας "δέκα φορές έχω πει πως υπάρχει παράταση για τις κάρτες μέχρι 15 Νοεμβρίου", λίγο μετά "ο ΟΑΣΑ βγάζει κάθε μέρα ανακοινώσεις" και το αμίμητο "φέρει ευθύνη και ο πολίτης που δεν ενημερώθηκε".
Βλαμμένε, οι περίφημες ανακοινώσεις του ΟΑΣΑ που υπάρχουν στη σελίδα http://www.oasa.gr/ για το θέμα της παράτασης των καρτών είναι δύο: Μία από 27.10 που λέγεται "Ισχύς καρτών Οκτωβρίου 2017" και ανακοινώνει παράταση ως τις 5 Νοεμβρίου ή τις 10 Νοεμβρίου αν έχεις δώσεις φάκελο, και μία από 31.10 με τίτλο "Παράταση ισχύος καρτών Οκτωβρίου 2017 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2017" που γράφει το εκπληκτικό "Ο ΟΑΣΑ εξετάζοντας την πορεία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών και λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που δημιουργούνται για το επιβατικό κοινό και προκειμένου αυτές να εξομαλυνθούν εισηγήθηκε προς το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενιαία παράταση ισχύος των καρτών Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2017". Ούτε καν δηλαδή πάρθηκε απόφαση, εισήγηση υπάρχει.
Αν λοιπόν εμείς έπρεπε να έχουμε καταλάβει αν η παράταση ισχύει ως τις 5 ή ως τις 10, ή να μυρίσουμε τα νύχια μας για να δούμε πως πήγε ως τις 15, και φέρουμε ευθύνη κιόλας, εσύ, βλαμμένε, για το ότι βγαίνεις στα κανάλια για να λες ό,τι σου κατέβει από θέση αρμοδίου (Παναγιά βοήθα) ποιοι φέρουν άραγε ευθύνη;

Παρακαλώ, προσωπικοί χαρακτηρισμοί και πολιτικοποίηση του ζητήματος δε χρειάζονται. Ας παραμείνουμε ψύχραιμοι.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από N1Ellinikou - 01-11-2017, 02:59 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 Επισκέπτης (ες)