Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#82
(30-10-2017, 02:22 PM)amoran Έγραψε: Μόνο ένας ηλίθιος που δεν έχει μετακινηθεί ποτέ στη ζωή του με ΜΜΜ θα έκανε τα πράγματα όπως ο Σπίρτζης, και βεβαίως οι σαχλαμάρες συνεχίζονται. Ας δούμε κάποια ερωτήματα με βάση τις τελευταίες ανακοινώσεις (ο Θεός να τις κάνει):

2. Έχω αφόρτιστη προσωποποιημένη κάρτα. Θέλω την 1η Νοεμβρίου να τη φορτίσω με απεριόριστες διαδρομές 30 ημερών για 30 ευρώ. Θέλω επίσης τα 30 ευρώ που θα δώσω να μετρήσουν για τις φοροαπαλλαγές του έτους 2017 (βλ. POS και πληρωμή με πιστωτική) όπως δικαιούμαι. Πού θα πάω για να κάνω τέτοια φόρτιση χωρίς να περιμένω μαζί με τους χιλιάδες που πήγαν τελευταία στιγμή για να βγάλουν κάρτα;

Μπορείς να κάνεις την αγορά μέσω το athenacard.gr Φτιάχνεις λογαριασμό με username τον αριθμό της κάρτας σου και δικό σου password (πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 8 ψηφία, μικρά και κεφαλαία γράμματα, αριθμό και σύμβολο) και από εκεί περνάς χρήματα ή κόμιστρο (μηνιαίο εισιτήριο στην περίπτωσή σου) στην κάρτα. Αφού πληρώσεις έχεις "σε αναμονή" το συγκεκριμένο κόμιστρο. Για να περαστεί στην κάρτα σου (στο μέλλον θα γίνεται με επαφή από κινητό με NFC) πας σε ένα οποιοδήποτε άσπρο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και πατάς online κράτηση. Πλέον το κόμιστρο έχει περαστεί στην κάρτα σου και ενεργοποιείται με την πρώτη επαφή της με οποιοδήποτε ακυρωτικό.
Εναλλακτικά μπορείς να πας σε οποιοδήποτε εκδοτήριο της Ο.ΣΥ (ίσως και του προαστιακού, αλλά δεν γνωρίζω, καθώς αυτά δεν εκδίδουν κάρτες, αλλά τις φορτίζουν) και να πληρώσεις εκεί με χρεωστική κάρτα.
Σήμερα αυτές είναι οι μόνες λύσεις για να πληρώσεις με κάρτα (εκτός του εκδοτηρίου). Στο άμεσο μέλλον (τρέχει ήδη ο διαγωνισμός) θα συνδεθούν όλα τα μηχανήματα με το τραπεζικό σύστημα, οπότε θα ανανεώνεις και από εκεί, όπως επίσης θα δουλέψει και το NFC στις κάρτες για όσους είναι μακριά από εκδοτήριο.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από nikos1991 - 31-10-2017, 11:07 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)