Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#78
(30-10-2017, 09:29 PM)amoran Έγραψε: Διόρθωση στο προηγούμενο μήνυμα για να είμαστε σωστοί: Ο ΟΑΣΑ ήταν σαφής στην ανακοίνωσή του ως προς το ότι οι χάρτινες κάρτες Οκτωβρίου θα ισχύουν ως τις 5 Νοεμβρίου. Τα ΜΜΕ που πήραν την είδηση της άλλαξαν τα φώτα. Πιο άσχετοι (και κυρίως άσχετες, μια και αν κατάλαβα καλά, για τα ρεπορτάζ αυτά έχουν βάλει κάτι απόφοιτες δημοσιογραφικών σχολών που δεν ξέρουν πού παν τα τέσσερα) πεθαίνεις.

Ο Σπίρτζης πρέπει πάντως να απομακρυνθεί άμεσα, δηλαδή ΧΤΕΣ, από τον Τσίπρα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Έβλεπα τώρα στις ειδήσεις την ουρά στα εκδοτήρια του Πειραιά. Εκατοντάδες ανθρώπων κοντεύουν να πέσουν στη θάλασσα από την ουρά που έχει σχηματιστεί στα εκδοτήρια και δεν ασχολείται κανείς. Στις 11 παρά που θα κλείσουν τα εκδοτήρια και οι μισοί θα είναι ακόμα εκεί και δεν θα έχουν εξυπηρετηθεί, στοίχημα πως θα έχουμε δράματα και ξύλο. Οι βλαμμένοι που είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση πρέπει να είναι στη φυλακή, όχι σε υπουργικές και διευθυντικές θέσεις.
Ο Σπίρτζης φταίει όταν κάνει παράκληση στους επιβάτες από 5/10/17 για 2 πράγματα;
-Να καταθέτουν ΌΛΟΙ οι επιβατες που είχαν μηνιαία κάρτα μέσα στο 2017 τον γνωστό φάκελο με τα στοιχεία τους, για να ΜΗΝ περιμένουν στην ουρά και να τους ερχεται ο φάκελος ταχυδρομικά σπίτι τους
-Να μην αφήσουν την έκδοση της Ηλεκτρονικής κάρτας τις τελευταίες μέρες του μήνα

Όλοι αυτοί που περιμένουν στην ουρά και γκρινιάζουν δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την διαδικασία; Μην μου πεις ότι, αυτά τα "χιλιάδες" άτομα που περιμένουν καθημερινά στις ουρές για να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα, δεν είχαν παλιά χάρτινη κάρτα και χρησιμοποιησούσν εισιτήριο των 0,60/1,40€. Και αν όντως λέμε τώρα όλοι αυτοί χρησιμοποιησούσαν κανονικά εισιτήρια, ποιος είναι ο λόγος που θέλουνε να βγάλουν κάρτα;; Μήπως γιατί τους αρέσει πιο πολύ η εμφάνιση της ATH.ENA.CARD σε σχέση με το ATH.ENA.TICKET; Δεν νομίζω.. Αλλά ακόμα και αν για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να φανταστώ εγώ, όλοι αυτοί που έβγαζαν χαρτινα εισιτήρια, πλέον θέλουν ηλεκτρονική κάρτα, φταίει η ηλεκτρονική κάρτα επειδή αργεί να εκδοθεί; Την ίδια ωρα δεν θα έκαναν για να εκδοθούν και τόσες χιλιάδες χάρτινες κάρτες; Και έστω ότι ξέρουν ότι κάνουν τόση ώρα να βγούνε ηλεκτρονικες κάρτες, για ποιόν λόγο δεν πήγαιναν τις πρώτες μέρες του μήνα να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα αφού δεν κοστίζει τίποτα αν δεν την φορτίσεις; Ο Σπιρτζης φταίει λοιπόν όταν λέει ότι σε 1 μήνα μπορούν και πρέπει να εκδοθούν 250.000 κάρτες και τις πρώτες 20 ημέρες δεν πατάει ψυχή στα εκδοτήρια ενώ τις τελευταίες 5 μέρες μαζεύονται όλοι; Να μην αναφέρω και τα οφέλη που θα χαρίσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες, γιατί θα γράψω μέχρι αύριο. Οπότε σκεφτείτε τα ερωτήματα που έθεσα στο post μου και πείτε μου τότε αν φταίει ο Υπουργός ή οι Έλληνες (και οχι μονο) που αφήνουν τα πάντα τελευταία στιγμή..
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από NEOPLAN N4007 - 30-10-2017, 09:57 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)