Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#75
(29-10-2017, 12:11 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Ρεσιτάλ βλακείας από τον Υπουργό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία στους πολίτες τα τελευταία χρόνια, αφού οι αναμονές ξεπερνάνε στο πολλαπλάσιο και αυτές για τα ΑΤΜ τις ημέρες του Ιουνίου του '15: https://www.facebook.com/cspirtzis/video...6715034029

Το μόνο που έμαθε ο Υπουργός είναι για τα "κυκλώματα των πλαστών εισιτηρίων" και το να χρεώνει αποτυχίες οπουδήποτε αλλού εκτός από τις τωρινές διοικήσεις Υπουργείου Μεταφορών και ΟΑΣΑ. Μπαράζ ανακριβειών ακόμα και για τις ημερομηνίες και για το ποιους αφορούν και "ήξεις-αφίξεις" για το γιατί η διαδικασία δε διεκπεραιώνεται με άλλους τρόπους και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία, όπως πολλές άλλες (πχ. έκδοση χρεωστικής κάρτας, έκδοση φοιτητικού πάσο κλπ).

Κάθε λεπτό αναμονής στην ουρά μην ξεχνάτε να τον ευχαριστείτε για το πόσο καλά τα κάνει όλα...

Σίγουρα η αποδεδειγμένα καλύτερη μέθοδος είναι αυτή του φοιτητικού πάσου. Online αίτηση και παραλαβή σε 5-10 μέρες από κάποια εταιρία με πολλά υποκαταστήματα (βλέπε ΕΛΤΑ, πάροχο τηλεφωνίας ή ακόμα και S/M). Στην περίπτωση του ΟΑΣΑ, τα δικαιολογητικά για τα μειωμένα εισιτήρια ή τη δωρεάν μετακίνηση σκανάρονται από τον "πελάτη" και ελέγχονται από το προσωπικό του ΟΑΣΑ που θα εκδώσει τις κάρτες. Σίγουρα θα υπήρχαν γκρίνιες από τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά αυτοί θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τα εκδοτήρια (ας περιμένει και κάποιος στην ουρά). Ότι πιο κοντινό στη συγκεκριμένη διαδικασία, είναι αυτή του ανοικτού φακέλου, αλλά αυτή έχει 2 προβλήματα: α) δεν είσαι σίγουρος ότι θα "εγκριθεί" ο φάκελός σου και β) πρέπει να έχεις εκτυπωμένη τη φωτογραφία (κόστος αν δεν έχεις απόθεμα φωτογραφιών) και κάρτα εντός του 2017 (άρα οι περιστασιακοί χρήστες που θέλουν μειωμένο εισιτήριο τρώνε άκυρο). Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που μέχρι σήμερα οι κατατεθημένοι φάκελοι είναι περίπου το 10% όσων έβγαλαν κάρτα.
Μέχρι στιγμής έχουμε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο χώρις ηλεκτρονική έκδοση και με "demi" ηλεκτρονική επαναφόρτιση.
Κρατώντας και τα θετικά:
1) πολλοί από εμάς δεν θα χρειαστεί να ξαναπάμε σε εκδοτήριο
2) θα περιοριστεί εν μέρει η λαθρεπιβίβαση
και 3) στο σύντομο μέλλον δεν θα χρειάζεται να ψάχνουμε περίπτερο να βγάλουμε εισιτήριο
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από nikos1991 - 30-10-2017, 01:01 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)