Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#67
(22-10-2017, 09:51 PM)NEOPLAN N4007 Έγραψε: Αυτο που δεν εχω καταλαβει είναι που θα χρειάζεται να επικυρώνουμε τις ηλεκτρονικές μηνιαίες κάρτες την περίοδο που οι πύλες είναι ακόμα ανοιχτές. Μονο στο μέτρο; Πουθενά εκτός της πρώτης φοράς; Δεν έχω πάρει μια σίγουρη απάντηση, από κανέναν. Άλλοι λένε πρέπει σε όλα τα μ.μ.μ που μπαίνεις μέσα στον μηνα, άλλοι λένε μόνο την πρώτη φορά για να αρχίσει να μετράει τον μήνα και άλλοι πάλι λέμε μόνο την πρώτη φορά στα λεωφορεία και συνέχεια στα μετρό παρ'ολο που είναι ακόμα ανοιχτές οι πύλες. Στις 01/11 θα αρχίσω και εγώ υποχρεωτικά να χρησιμοποιώ την ηλεκτρονική κάρτα που έχω βγάλει και δεν ξέρω ακόμα πως να την χρησιμοποιώ.
Επίσης, κυκλοφορούν πολλά λεωφορεία που τα ηλεκτρονικά μπλε μηχανήματα γράφουν μέσα σε κόκκινο φόντο "η τοποθέτηση κάρτας δεν επιτρέπεται". Τι θα γίνει αν τυχει να μπεις σε κανένα τέτοιο λεωφορείο και δεν μπορείς να επικυρώσεις το "κόμιστρο" σου;

Πρέπει να γίνεται επικύρωση κατά την είσοδο και κατά την έξοδο σε όλα τα μέσα. Όπου και να μπεις δηλαδή, είτε μετρό,ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϋ, επικύρωση στην είσοδο και στην έξοδο από το κάθε μέσο. Αυτό μου έχουν πει σε όσα εκδοτήρια ρώτησα και αυτό κάνω προσωπικά.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από MycenaeanKing - 23-10-2017, 09:36 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)