Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#59
Λοιπόν να σας περιγράψω και εγώ την πρώτη μου εμπειρία με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και πιο συγκεκριμένα με την προσοποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα.
Αποφάσισα για να μην περιμένω πολύ ώρα στην ουρά του εκδοτηριού, να πάω στο Ηράκλειο επειδή νόμιζα ότι θα είχε λιγότερο κόσμο από την Αττική πχ ή την Ομόνοια. Πραγματικά ήταν έτσι το εκδοτηριο του Ηρακλείου δεν είχε κανέναν. Ζήτησα μια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα μειωμένη. Τους είπα όμως ότι δεν ήθελα να την φορτισω ακόμα γιατί δεν είχα πάνω μου χρήματα. Πήγα μόνο και μόνο για να εκδώσω την καρτα. Η υπάλληλος όμως μου είπε ότι της είχε δωθεί εντολή για σήμερα να μην βγάζει κάρτες σε επιβάτες που δεν θέλουν να την φορτίσουν εκείνη την ώρα, έτσι της είπα οτι αποφασισα να πληρώσω με P.O.S αλλα εκείνη μου είπε πάλι ότι δεν γίνεται γιατί το συγκεκριμενο εκδοτηρίο δεν είχε.
Έπειτα, δεν ξέρω πως μου ήρθε να πάω να δοκιμάσω να κάνω το ίδιο πράγμα το οποίο πήγα να κάνω στο εκδοτήριο του Ηράκλειου και απέτυχα, στο εκδοτήριο της Αττικής. Πήρα λοιπόν το τρένο και αντί να κατέβω Άνω Πατήσια να πάρω το 3 να πάω σπίτι μου, κατέβηκα στην Αττική. Πήγα στο εκδοτήριο και ευτυχώς δεν ειχε και πολύ κόσμο, είχε 4-5 άτομα. Όταν εφτασε η σειρά μου τους είπα ότι είχα πει και στο εκδοτήριο του Ηρακλείου να βγάλω μια μειωμένη προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα χωρίς να την φορτισω. Αυτοί δέχτηκαν με καλή διάθεση και ολας. Με έβγαλαν φωτογραφία (κοίταζα αλλού και βγήκα χάλια αλλα ποιος νοιάζεται τώραBig Grin) έδωσα όλα τα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν τον ΑΜΚΑ μου και σε 3 λεπτά έπιασα την πρώτη μου ηλεκτρονική κάρτα. Την ώρα που την έβγαζε εντωμεταξύ ρώτησα αν αυτό το εκδοτήριο έχει P.O.S και μου είπαν ότι είχε, έτσι αποφασισα να φορτισω την ηλεκτρονική καρτα, όπως και έγινε. Θα την ακυρωσω για πρώτη φορά στις 01/11 καθώς τώρα ισχύει ακόμα η χάρτινη κάρτα μου. Σε αυτό που δεν μου έχει δωθεί ξεκάθαρη απάντηση είναι στο αν θα πρέπει να κάνω chek in σε όλα τα μέσα που χρησιμοποιω ή αν θα πρέπει να την ακυρωσω μόνο την πρώτη φορά και μετά για ένα μήνα να την χρησιμοποιώ μόνο για να ανοίξουν οι Πύλες του μετρό. Ούτε οι εκδότες δεν το γνώριζαν αυτό, σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο ερώτημα ας με ενημερώσει για να ξέρω τι θα κάνω μετά τις 1/11. Ευχαριστώ.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από NEOPLAN N4007 - 12-10-2017, 11:02 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)