Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#57
Ευχαριστώ τον φίλο Νίκο και συνεχίζω, κλέβοντας λίγο χρόνο, την περιήγησή μου στο θαυμαστό κόσμο του Athena.card site και των υπέροχων ανθρώπων που ανέλαβαν να μεταλαμπαδεύσουν μέσα από αυτό τις γνώσεις τους για το νέο σύστημα. Μόνο αγάπη, στοργή και προδέρμ για τους διανοητικά ανάπηρους που θα μας πάρουν από το χεράκι για να μας οδηγήσουν στη νέα εποχή.

Πάμε FAQ για να μας λυθούν όλες οι απορίες:

"Τι πρέπει να κάνω όταν λήξει η χρονική ισχύς του εισιτηρίου μου και δεν ολοκλήρωσα την διαδρομή μου;
Αυτό το ερώτημα είναι σημαντικό. Αν ταξιδεύετε με τις γραμμές 1, 2 και 3 ο οπτικός αναγνώστης στην πύλη εξόδου θα αναγνωρίσει ότι το εισιτήριο έχει λήξει και δεν θα ανοίξει για να εξέλθετε. Θα πρέπει να πατήσετε το κομβίο κλήσης του Υπεύθυνου Σταθμού.

Αν ταξιδεύετε με λεωφορείο, τρόλλεϋ ή τραμ, η λήξη του εισιτηρίου σας θα γίνει αντιληπτή στην περίπτωση ελέγχου, οπότε θα σας επιβληθεί πρόστιμο. "

Όπως καταλαβαίνετε, το ερώτημα είναι πολύ σημαντικό, όπως παραδέχεται και ο συντάκτης από την αρχή κιόλας, οπότε περιμένουμε μια διεξοδική και σαφή απάντηση. Σκεφτόμαστε π.χ. πως θα υπάρχει κάποια δυνατότητα να ακυρώσουμε ηλεκτρονικά και δεύτερο εισιτήριο αν περάσουν τα 90 λεπτά, ή θα μας λένε σαφώς πως εντάξει, αν μπήκατε μέσα σε ένα μέσο πριν περάσουν τα 90 λεπτά είστε ΟΚ.

Κι εδώ έρχεται η πραγματικότητα και σου δίνει ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι...

Ποια είναι λοιπόν η απάντηση στο λογικότατο και σημαντικότατο ερώτημα "Τι πρέπει να κάνω όταν λήξει η χρονική ισχύς του εισιτηρίου μου και δεν ολοκλήρωσα την διαδρομή μου;"

1. Αν είσαι στο μετρό θα καλέσεις τον Υπεύθυνο Σταθμού. Το τι θα γίνει μετά το αφήνουμε στη φαντασία σας, δεν χρειάζεται δα να τα ξέρετε κι όλα... Περίεργοι...

2. Αν είσαι αλλού και έρθει ελεγκτής, θα πληρώσεις πρόστιμο. Τέλος. Δεν υπάρχει λύση, δεν υπάρχει τίποτα. Ας πήγαινες με τα πόδια. Ε, μα, ανώμαλε άνθρωπε κι εσύ που θες λεωφορείο, τρόλεϊ και τραμ...
Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν στο πήρα εγώ - σόρι.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από amoran - 12-10-2017, 03:52 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)