Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
#56
(12-10-2017, 12:57 PM)amoran Έγραψε: Αυτοί που έγραψαν το περιεχόμενο του site της Athena card πρέπει να είναι απλά, αγνά και ανόθευτα ηλίθιοι. Δεν εξηγείται αλλιώς το πώς, ψάχνοντας να βρεις την απάντηση σε ένα απλό ερώτημα, πέφτεις σε κείμενα που αλληλοαναιρούνται και φυσικά δεν βγάζεις άκρη.

Το απλό ερώτημα είναι: Βγάζω μια προσωποποιημένη κάρτα την οποία σκοπεύω να φορτίσω με 30 ευρώ για μετακίνηση 30 ημερών στα μέσα εκτός Αεροδρομίου. Ωραία μέχρι εδώ. Θέλω όμως να κάνω και 1 μετακίνηση (χωρίς επιστροφή) προς το Αεροδρόμιο. Το ερώτημά μου λοιπόν είναι αν θα με καλύψει η προσωποποιημένη κάρτα δεχόμενη φόρτιση για ένα εισιτήριο αεροδρομίου, ή θα χρειαστεί να προμηθευτώ και άλλη καρτούλα.

Αν έχεις ήδη προσωποποιημένη κάρτα μπορείς απλά να αγοράσεις ένα εισιτήριο αεροδρομιου (αν είσαι φοιτητής το ξέρει το σύστημα και σου δίνει την έκπτωση). Αν θες να κάνεις μόνο μια μετακίνηση (έστω Αεροδρόμιο - Πειραιάς) και να μην ξαναέρθεις στην Αθήνα αγοράζεις απλό εισιτήριο. Αν είσαι και φοιτητής, οπότε το μηχάνημα δεν εκδίδει φοιτητικά εισιτήρια πας στον εκδότη που θα σου ζητήσει πάσο για να σου βγάλει εισιτήριο μιας διαδρομής αεροδρομίου.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από nikos1991 - 12-10-2017, 02:32 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)