Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιές λεωφορειακές γραμμές έχετε χρησιμοποιήσει;
#18
Από ποια μεριά δεν έχει σημασία, αρκεί να κάνατε ολόκληρη τη διαδρομή.

Σήμερα στις πήρα το 813 από τα Νοσοκομεία που είναι η Αφετηρία εφ'όσον βρισκόμουν στην περιοχή, μέχρι που είναι το Τέρμα στον Άγιο Σπυρίδων στο Αιγάλεω, για να βγω Θηβών, να ανέβω πάνω, κτλ.

Είχα κάτι χρόνια να το πάρω το συγκεκριμένο...και σήμερα το πήρα από την αρχή μέχρι τέλος. Αρκετά ιδιαίτερη διαδρομή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, και μπαίνει σε μέρη που δε νομίζω να πάει άλλο. Μπαίνει μέσα στο Μεταξουργείο, αλλά και μέσα στο Βοτανικό (!!!). Μου έκανε εντύπωση που ένας τύπος ανέβηκε από την Αγίου Πολυκάρπου στις 5 και κάτι. Το πως βρέθηκε εκεί δε μπορώ να το φανταστώ.


Άλλες που έχω κάνει από την Αρχή μέχρι Τέρμα, είναι το Χ14 φυσικά και από τις 2 μεριές, το 550 επίσης από τις 2 μεριές, και το Β5.

Από τη μία μεριά το 040 (Κατά λάθος εδώ. Από Σύνταγμα βγήκα στο Τέρμα Πειραιά ενώ ήθελα να κατέβω λίγο πιο πριν, αλλά αποκοιμήθηκα), το Α1, το Β1, το 845 (από Πειραιά και τα 3). Το 732 από Βύρωνα αρκετές φορές, για να βγω Ίλιον.

Επίσης φέτος το χειμώνα είχα κάνει κάτι Κυκλικές στα Άνω Λιόσια, γιατί έβρεχε εκείνη την ημέρα και έπρεπε κάπως να βρω καταφύγιο από τη βροχή μέχρι να κόψει. Είχε το ενδιαφέρον του κατά τα άλλα.

Δε θυμάμαι άλλα για την ώρα. Εσείς ποιες έχετε κάνει;

Γενικά παρατηρώ ότι σχεδόν κανένας δε το κάνει αυτό, γιατί όσες φορές έχω κάνει Αφετηρία - Τέρμα η σύνθεση των επιβατών αλλάζει, και παρατηρώ ότι ήμουν ο μοναδικός από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο μόνο που συμβαίνει αυτό είναι στο Χ14. Στο 732 από την άλλη για παράδειγμα, κανένας που έχει ανέβει από Βύρωνα γενικώς δεν έχει κατέβει Ίλιον. Ίδια περίπτωση είναι και το 608 που έχω βγει Ζωγράφου - Γαλάτσι και Vice Versa αρκετές φορές. Όχι ολόκληρη Αφετηρία - Τέρμα, αλλά έχω ανέβει από στασή στου Ζωγράφου για να βγω Γαλάτσι. Δε θυμάμαι κανέναν από του Ζωγράφου να κατέβηκε Γαλάτσι, εκτός άμα δε το πρόσεξα.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
Ποιες γραμμές έχετε χρησιμοποιήσει από την Αφετηρία μέχρι Τέρμα; - από NightLine - 26-09-2018, 06:58 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)