Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
732 ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ
#33
Για τα 220-1 δεν έχω να συμπληρώσω κάτι.

(22-03-2013, 10:11 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: 608: Για το κομμάτι από Ζωγράφου το πιο πιθανόν είναι ότι είναι ότι από Παπαδιαμαντοπούλου, αριστερά στη Μιχαλακοπούλου, αριστερά στην Ιλισίων και συνέχεια κανονικά προς το Νεκροταφείο. Οι επιβάτες νομίζω μπορούν έως εκεί που φτάνει να εξυπηρετηθούν στη συνέχεια από το Μετρό στο Μέγαρο Μουσικής.

Πάμε τώρα στην ειδίκευση: Το 608 έχει μια σειρά από διαφορετικές προσεγγίσεις ανάλογα με το πρόβλημα στο κέντρο και το βαθμό του προβλήματος:
Πλάνο Α'
από Β. Σοφίας - Σέκερη - Σόλωνος - Ιπποκράττους - Πανεπιστημίου
στην επιστροφή κανονικά.

Πλάνο Β' και για ελάχιστα δρομολόγια (όταν είναι κλειστό το κέντρο και πρέπει να μεταφερθούν οχήματα στο άλλο μισό της διαδρομής)
Από Παπαδιαμαντοπούλου - δεξιά Βασ. Σοφίας - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Αλεξάνδρας είτε μέχρι τέρμα και δεξιά Πατησίων είτε αριστερά Ιπποκράτους και δεξιά Πανεπιστημίου. (αντίστοιχα για την άλλη πλευρά)

Πλάνο Γ': Όταν κλείνει η Βασ. Σοφίας.
Τομέας Ζωγράφου
1) Από Παπαδιαμαντοπούλου - αριστερά Μιχαλακοπούλου - αριστερά Ιλισίων {αποβίβαση Καφενείο - επιβίβαση ΕΥΔΑΠ} (το πιο σύνηθες)
2) Από Παπαδιαμαντοπούλου - αριστερά Βασ. Σοφίας - Βασ. Κων/νου δεξιά Ριζάρη - δεξιά Βασ. Σοφίας {αποβίβαση Πινακοθήκη (550-10) - επιβίβαση Ευαγγελισμός}
3) Από Παπαδιαμαντοπούλου - αριστερά Μιχαλακοπούλου - δεξιά Βασ. Κων/νου - δεξιά Χίλτον {αποβίβαση Πινακοθήκη - επιβίβαση Χίλτον}

Τομέας Γαλατσίου
1) Τοπικό μέχρι Ακαδημίας (δεξιά Ιπποκτάτους ή Σίνα)
2) Απο Πατησίων - δεξιά Πανεπιστημίου - δεξιά Γ' Σεπτεμβρίου {αποβίβαση Πολυτεχνείο - επιβίβαση Πλ. Λαυρίου}
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: 732 ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ - από nikos1991 - 22-03-2013, 06:15 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)