Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsNow] Kινδυνεύουν να σταματήσουν τα έργα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας!
#1
Κινδυνεύουν να σταματήσουν τα έργα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, λέει το υπουργείο Μεταφορών σε έγγραφο που έστειλε προς τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και κοινοποίησε στα ΜΜΕ η Περιφέρεια Ηπείρου. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, οι αντιδράσεις του δήμου Ηγουμενίτσας για την κατασκευή "τρανσέρας"στη θέση "Γωνιά", για τη βελτίωση του δρόμου Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας, με την παράλληλη λήψη αδρανών υλικών για τις εργασίες στο λιμάνι, μπορεί να σταματήσουν τα έργα.

Όπως τονίζεται, το υπουργείο "λαμβάνοντας υπόψη τις αντικειμενικές αδυναμίες έναρξης υλοποίησης των εργασιών της εργολαβίας και κατόπιν σχετικών αιτήσεων του αναδόχου, παρατάθηκε η προθεσμία περαίωσης του έργου με καταληκτική ημερομηνία στις 13/9/2012, δηλαδή 218 ημέρες μετά την αρχικά ορισθείσα ημερομηνία". Και προστίθεται: "Είναι προφανής ο κίνδυνος να μη χρηματοδοτηθεί το έργο, για τις μετά τις 31-12-2015 εργασίες, η πληρωμή των οποίων, θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά και μόνο από εθνικούς πόρους. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση δημιουργεί πλέον ένα ασφυκτικό πλαίσιο χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου, κυρίως αν ξεκινήσουν από την αρχή άλλες μελέτες ή περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις".

katoci.com
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Voria.gr] Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε πρόγραμμα με Βενετία και Πλόσε GeorgIrisbus 0 2.041 05-07-2012, 12:40 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Voria.gr] Σημαντικές καθυστερήσεις στα έργα στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας GeorgIrisbus 1 2.154 21-05-2012, 04:11 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)