Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zougla.gr] Επιστροφή στο λιμάνι με 617 επιβάτες
#1
Στο λιμάνι του Πειραιά με 617 επιβάτες, 65 ΙΧ αυτοκίνητα και 35 δίκυκλα, επέστρεψε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «'Αγ.Γεώργιος», καθώς λίγη ώρα μετά τον απόπλου του, στις 14:55, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Σίφνος - Μήλος - Κίμωλος - Φολέγανδρος - Σίκινος, Ίο και Θήρα, θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί αν οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλο πλοίο.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Στις 11 το πρωί θα αναχωρήσει για τον προορισμό του από το λιμάνι του Πειραιά, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αγ.Γεώργιος», το οποίο την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά τον απόπλου του, παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Η βλάβη επιδιορθώθηκε και στο πλοίο, αφού περάσει τεχνικό έλεγχο, θα δοθεί πιστοποιητικό αξιοπλοϊας, από το νηογνώμονα, που το παρακολουθεί.

Απο τους 617 επιβάτες, ορισμένοι προωθήθηκαν χθες, στον προορισμό τους, με το πλοίο «Ιεράπετρα» ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν για να αναχωρήσουν σήμερα με το «Αγ.Γεώργιος».

Το πλοίο, πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Σίφνο-Μήλο-Κίμωλο-Φολέγανδρο-Σίκινο, Ιο και Θήρα.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)