Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[GoodNet.gr] Στα τέλη Μαΐου το πλοίο Elli T στο Ρέθυμνο
#1
Στα τέλη του Μαΐου αναμένεται να φτάσει στο Ρέθυμνο το πλοίο Elli T, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Cretan Lines, Γιάννη Νικολούδη.

Το πλοίο εξακολουθεί να βρίσκεται στην Δραπετσώνα, όπου εκτελούνται διάφορες απαραίτητες εργασίες, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, όπως σημείωσε στην Κρητική Επιθεώρηση ο κ. Νικολούδης, ενώ ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι όντως είχε ανακύψει ένα πρόβλημα με μερικούς από τους εργαζόμενους του προηγούμενου πλοιοκτήτη, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας επειδή δεν είχαν πληρωθεί από τον εργοδότη τους.

Ωστόσο, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Cretan Lines, «εμείς είμαστε σε συνεννόηση με τον προηγούμενο πλοιοκτήτη που μας διαβεβαίωσε ότι μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες στο πλοίο θα έχει πληρώσει τους εργαζομένους και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για μας».

Σε ότι αφορά την πρόσληψη του προσωπικού, ο κ. Νικολούδης σημείωσε ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η επιλογή του προσωπικού, έχουν προσληφθεί 35 άτομα που εργάζονται και εκπαιδεύονται στο καράβι, και σύμφωνα με το θερινό πρωτόκολλο θα προσληφθούν 70-72 άτομα, πρόσληψη που θα γίνει παραμονές των κανονικών δρομολογίων.

Παράλληλα, εκτιμάται ότι η έναρξη των δρομολογίων θα γίνει στις αρχές Ιουνίου, ενώ την ίδια ώρα δρομολογούνται οι διαδικασίες για το «στήσιμο» του γραφείου, αλλά και του συστήματος για την έκδοση των εισιτηρίων μέσω των πρακτορείων.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Εξπρές] Σύνδεση Ρεθύμνου - Πειραιά με το πλοίο ELLI T της Cretan Lines Konstantinos MercedesBenz 0 1.598 02-04-2012, 09:05 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Goodnet.gr] Ρέθυμνο: "Πράσινο φως" για το μάστερ πλαν της λιμενολεκάνης GeorgIrisbus 0 1.704 29-11-2011, 02:00 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)