Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 1 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Επέκταση αστικών συγκοινωνιών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη
#15
(30-11-2014, 08:46 PM)meganium Έγραψε: Μια μικρή διόρθωση είναι 322/323 όχι 324.

Δεύτερον η περιοχή ευθύνης του ΟΑΣΑ είναι:

Η σημερινή Περιοχή Εξυπηρέτησης των Αστικών Συγκοινωνιών έχει καθορισθεί δια νόμου και δεν μπορεί να μεταβληθεί χωρίς αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση. 

Η περιοχή που εξυπηρετείται σήμερα από αστική συγκοινωνία εκτείνεται Δυτικά μέχρι την Ελευσίνα, Μάνδρα και Μαγούλα (Θριάσιο Πεδίο). Ανατολικά μέχρι την Πεντέλη, την Παλλήνη, τα Σπάτα, τη Λούτσα και το Κορωπί (περιοχή Μεσογείων). Βόρεια μέχρι τη Φυλή, τη Πάρνηθα, το Κρυονέρι, το φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα, το Διόνυσο, τη Σταμάτα και τη Νέα και την Παλαιά Πεντέλη. Νότια μέχρι τη θάλασσα και νοτιοανατολικά μέχρι και την Σαρωνίδα. Η περιοχή αυτή περιλαμβάνει ένα σύνολο 84 δήμων και κοινοτήτων/οικισμών, που δίδονται στον παρακάτω πίνακα. Σημ.*:Με την εφαρμογή του N.3852/10, ΦΕΚ 87/τ .Α'/2010 «Καλλικράτης» οι 84 υφιστάμενες Τοπικές Αυτοδιοικήσεις συνενώνονται σε 52 Δήμους. (Ημερομηνία Εφαρμογής: 1/1/2011) 

http://www.oasa.gr/content.php?id=peo

Άρα η Αρτέμιδα η οποία επί της ευκαιρίας δεν εξυπηρετείται από κανένα ΚΤΕΛ δεν έχει και καμιά δουλειά να φύγει από την ΟΣΥ βάσει νόμου όπως αναφέρει και ο ΟΑΣΑ στο site του.

Βρε εμμονή να εξυπηρετείται η Αρτέμιδα από την ΟΣΥ! Ας πάει τότε το εισιτήριο στα 2€, για να ισοσκελίζονται και τα έξοδα της γραμμής (το λεωφορείο για να φτάσει από το Ελληνικό στην άλλη άκρη του Νομού ξοδεύει αρκετά λίτρα καυσίμου), αφού έχει τόση ανάγκη η περιοχή να διατηρήσει την αστική συγκοινωνία.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Επέκταση αστικών συγκοινωνιών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη - από marios.ilioupoli - 30-11-2014, 09:05 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)