Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsIt.gr] Παγκράτι: τρελή πορεία λεωφορείου που έπεσε σε αυτοκίνητο
#1
Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν δεκάδες επιβάτες αστικού λεωφορείου, το οποίο ακυβέρνητο "ξήλωσε" την μία πλευρά της οδού Χρεμωνίδου στο Παγκράτι και σταμάτησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Ευτυχίδου.

Είναι θαύμα το ότι δεν υπήρξαν θύματα, καθώς το λεωφορείο διέσχισε μια απόσταση 100 μέτρων χωρίς κανένα έλεγχο, ενώ διέσχισε κάθετα την οδό Ευτυχίδου, μία από τις πιο πολυσύχναστες οδού του Παγκρατίου. Το περιστατικό έγινε στις 21:15.

Ο οδηγός, σοκαρισμένος, μονολογούσε ότι " …δεν κατάλαβα τίποτα" και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τα αίτια του τροχαίου.

Η αντίδραση της αστυνομίας, πάντως, ήταν άμεση, αφού σε λιγότερο από πέντε λεπτά έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο, χωρίς να υπάρχει κάποιος τραυματίας ευτυχώς.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ στο κέντρο του Παγκρατίου όταν οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε. Μετά από «τρελή» πορεία, το όχημα προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα μπροοστά από εμπορικό κατάστημα, στη συμβολή των οδών Χρεμωνίδου και Ευτυχίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Βύρωνας - Ακαδημία και μετέφερε τέσσερις επιβάτες, έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και στη συνέχεια το όχημα, «ακυβέρνητο» αρχικά ξήλωσε σε μία απόσταση περίπου 200 μέτρων όλα τα σιδερένια κολωνάκια, προκαλώντας παράλληλα ζημιές και στο πεζοδρόμιο. Τελικά το λεωφορείο κατέληξε στα δύο σταθμενυμένα αυτοκίνητα προκαλώντας τους φθορές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας για καταγραφή των ζημιών ενώ όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, το ευτύχημα ήταν ότι τα καταστήματα ήταν κλειστά και δεν υπήρξε κίνδυνος για πεζούς ή πελάτες.
Το όχημα ήταν το Ν1 150.


http://www.palo.gr/cluster/articles/koin...id=4514734
Απάντηση
#3
Σύμφωνα με το άρθρο ήταν το Ν1 #150 που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 203.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#4
Με τόσα που τραβάνε οι οδηγοί στην Αθήνα, είναι ήρωες. Πάλι καλά να λέμε.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)