Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Φωνή της Αμερικής] Ουάσιγκτον: Αναδιοργάνωση ανακοίνωσε η American Airlines
#1
Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία American Airlines, η οποία έχει ήδη ζητήσει προστασία από τους πιστωτές της, ανακοίνωσε ότι πρέπει να μειώσει τις δαπάνες της κατά 20% στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης που προωθεί, προκειμένου να ξαναγίνει κερδοφόρα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να περικόψει 13 χιλιάδες θέσεις εργασίας, από διοικητικό μέχρι εργατικό προσωπικό. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τόμας Χόρτον, αναφέρει σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την περίοδο αναδιάρθρωσης για να προχωρήσει σε απαραίτητες αλλαγές, όπως είπε.

Η American Airlines αναφέρει ότι πρέπει να μειώσει τις δαπάνες της περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως, εάν θέλει να επιβιώσει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα των αεροπορικών μεταφορών.

Η εταιρεία είχε ζητήσει προστασία από τους πιστωτές της πέρυσι, ενώ το 2011 είχε ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Madata.gr] ΗΠΑ: υπό πτώχευση η American Airlines Konstantinos MercedesBenz 0 1.461 03-12-2011, 02:31 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)