Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HBnews] Λονδίνο: Οι εργαζόμενοι του Μετρό δεν αποδέχονται το μπόνους
#1
Φόβοι για μη ομαλή μετακίνηση την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων -

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό του Λονδίνου απέρριψαν προσφορά για χορήγηση μπόνους για την εργασίας τους την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, εντείνοντας τους φόβους πως είναι πιθανό οι μετακινήσεις να αντιμετωπίσουν εμπόδια κατά τη διάρκεια των Αγώνων φέτος το καλοκαίρι.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες αποτελούν σημαντικό ζήτημα για την περίοδο των Ολυμπιακών, που διεξάγονται φέτος από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου στη βρετανική πρωτεύουσα, και υπάρχουν φόβοι πως τα παλιά δίκτυα, στα οποία ήδη παρατηρείται συμφόρηση, θα δώσουν μάχη για να ανταποκριθούν στην επιπλέον ζήτηση.

«Οι μετακινήσεις θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και η πίεση θα είναι τεράστια για τη μεταφορά εκατομμυρίων επιπλέον επιβατών», δήλωσε ο γραμματέας του σωματείου RMT Μπομπ Κρόου. «Το μόνο που ζητάμε είναι μία δίκαιη συμφωνία για όλο το προσωπικό που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την κολοσσιαία αυτή πρόκληση», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το RMT, η προσφορά αφορούσε μπόνους 160 δολαρίων, με την προϋπόθεση να ανταποκριθούν οι εργαζόμενοι σε ορισμένους στόχους για την ικανοποίηση των πολιτών, συν περίπου 13 δολάρια για κάθε βάρδια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [HBNews] "Ρολόι" ελβετικής ακριβείας το Μετρό του Καΐρου Konstantinos MercedesBenz 0 1.455 17-05-2012, 10:50 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)