Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zougla.gr] Καμία υποβάθμιση για το αεροδρόμιο της Σκιάθου
#1
Απάντηση στην αναφορά του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Π. Μαρκάκη, σχετικά με το ενδεχόμενο υποβάθμισης του αεροδρομίου της Σκιάθου εξαιτίας της μη αντικατάστασης μετατεθέντος προσωπικού, έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Ι. Μαγκριώτης. Στην απάντησή του αναφέρονται τα εξής:

«Δεν έχει ληφθεί, ούτε πρόκειται να ληφθεί απόφαση μετατροπής του αεροδρομίου Σκιάθου από ελεγχόμενο σε αεροδρόμιο παροχής πληροφοριών πτήσης (AFIS). Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της ΥΠΑ στις 20/12/2010 αποφάσισε τη μετάθεση των υπηρετούντων στη Σκιάθο τριών ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, τοποθετώντας τη χρονικά μετά την 1η Νοεμβρίου 2011. Εξυπακούεται ότι η υλοποίηση της προαναφερθείσας απόφασης θα πραγματοποιηθεί μόνον εφόσον οι εν λόγω υπάλληλοι αντικατασταθούν. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας λειτουργεί πάντα με γνώμονα την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των πτήσεων, την αρτιότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού και ότι είναι αρωγός κάθε αναπτυξιακής πρωτοβουλίας».

Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)