Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο Θέμα] Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από τραίνο στη Λαμία
#1
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο της Λαμίας ένας ηλικιωμένος άνδρας από τα Καλύβια, που χτυπήθηκε από τραίνο τη στιγμή που προσπαθούσε να περάσει τις γραμμές στην περιοχή Παγκράτι χωρίς να αντιληφθεί τον κίνδυνο!

Ο άτυχος 81χρονος διέσχιζε κάθετα τις ράγες σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση και δεν άκουσε το ηχητικό σήμα από την επερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Στυλίδα- Λειανοκλάδι. Ο μηχανοδηγός έκοψε ταχύτητα αλλά ήταν αδύνατο να σταματήσει εγκαίρως κι έτσι το τραίνο χτύπησε τον ηλικιωμένο στο πλάι του σώματός του και τον τίναξε στην άκρη!

Ο γέροντας διακομίσθηκε με βαρύτατα τραύματα στο νοσοκομείο και οι γιατροί θεωρούν ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη ζωή του. Η Τροχαία Λαμίας έκανε αυτοψία στον τόπο του ατυχήματος και διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε ο 81χρονος.
Απάντηση
#2
Δεν άντεξε ο 81χρονος που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από τραίνο, το οποίο τον χτύπησε τη στιγμή που προσπαθούσε να περάσει τις γραμμές στην Λαμία. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος γέροντας διέσχιζε κάθετα τις ράγες σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση στην περιοχή Παγκράτι και δεν άκουσε το ηχητικό σήμα από την επερχόμενη αμαξοστοιχία. Ο μηχανοδηγός έκοψε ταχύτητα αλλά ήταν αδύνατο να σταματήσει εγκαίρως. Ο συρμός που εκτελούσε το δρομολόγιο Στυλίδα- Λειανοκλάδι δεν παρέσυρε τον ηλικιωμένο, αλλά τον χτύπησε στο πλάι του σώματός του και τον τίναξε μακριά.

Ο 81χρονος από την περιοχή των Καλυβίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν. Όμως, τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και ο οργανισμός του εξασθενημένος λόγω της ηλικίας και έτσι λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρώτο Θέμα] Ξεψύχησε από ναρκωτικά μέσα στο τραίνο Konstantinos MercedesBenz 0 1.628 28-08-2011, 04:55 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [LamiaTimes.gr] Νεαρός παρασύρθηκε από τρένο στην Λαμία Konstantinos MercedesBenz 0 2.227 15-08-2011, 11:23 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)