Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας
#31
(08-02-2021, 03:30 PM)navarxos Έγραψε: Καλησπέρα σας,
είμαι νέο μέλος και αναζητώ κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το ΚΤΕΛ Ν.Μαγνησίας! Επειδή δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό- εξειδικευμένο με το συγκεκριμένο ΚΤΕΛ παραθέτω την ερώτηση μου και ευελπιστώ να μην διαταράσσω ή καταπατώ κάποιον κανονισμό του φόρουμ. Ενδιαφέρομαι για αγορά κάποιου ποσοστού από λεωφορείο του προαναφερόμενου ΚΤΕΛ με την προϋπόθεση να αναλάβω και θέση οδηγού. Οποίος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να λάβω κάποιες έστω και γενικού πλαισίου απαντήσεις - κατευθύνσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τις πληροφορίες που ζητάς δεν θα τις δεις πουθενά γραμμένες δημόσια, πόσο μάλλον δε σε ένα φόρουμ σαν κι αυτό. Θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει κάτι προς πώληση αυτήν την περίοδο στο ΚΤΕΛ που ενδιαφέρεσαι και θα σε ενημερώσω σχετικά με προσωπικό μήνυμα... Να ξέρεις πάντως ότι για το συγκεκριμένο ΚΤΕΛ ξεκινάμε με εξαψήφιο νούμερο και ανεβαίνουμε αρκετά.
Απάντηση
#32
(09-02-2021, 12:25 AM)garvanitis Έγραψε: Τις πληροφορίες που ζητάς δεν θα τις δεις πουθενά γραμμένες δημόσια, πόσο μάλλον δε σε ένα φόρουμ σαν κι αυτό. Θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει κάτι προς πώληση αυτήν την περίοδο στο ΚΤΕΛ που ενδιαφέρεσαι και θα σε ενημερώσω σχετικά με προσωπικό μήνυμα... Να ξέρεις πάντως ότι για το συγκεκριμένο ΚΤΕΛ ξεκινάμε με εξαψήφιο νούμερο και ανεβαίνουμε αρκετά.
Ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω!
Απάντηση
#33
Σύμφωνα με το φμπ του Παπαδάκη το πιο παλιό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας με αρ. παρμπρίζ 65 αντικαθίσταται από Τουρίσμο, προτελευταίο μοντέλο.
Απάντηση
#34
Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος του ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Σειρά λογικά παίρνει το #8(παλιότερο μοντέλο πλέον)
Απάντηση
#35
Αλλαγή στο #67 με ένα ολοκαίνουριο Man Lions coach!
Καλοτάξιδο!
Απάντηση
#36
Αλλαγή στο 29 όπου το Travego έδωσε την θέση του σε ένα καινούργιο Man Lions Coach!
Απάντηση
#37
Αλλαγή και στο #21 με καινούργιο Irizar!
Απάντηση
#38
(26-03-2021, 04:00 PM)dimi4 Έγραψε: Ανανεώνεται συνεχώς ο στόλος του ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Σειρά λογικά παίρνει το #8(παλιότερο μοντέλο πλέον)
Αντικαταστάθηκε και αυτό... Το είδα σε συνεργείο στην Λαμία χωρίς πινακίδες, πιθανότατα πλέον να  ανήκει στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας!!
Απάντηση
#39
(05-02-2022, 03:52 PM)0530 CITARO Έγραψε: Αντικαταστάθηκε και αυτό... Το είδα σε συνεργείο στην Λαμία χωρίς πινακίδες, πιθανότατα πλέον να  ανήκει στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας!!
Σε λίγο καιρό που θα πάω Βόλο , θα μάθω αντικαταστάτη.

Επίσης αλλαγή είχαμε και στο 15 , που το tourliner αλλαξε με Τourismo του 2014
Απάντηση
#40
Ταξίδεψα σήμερα με το νέο #8 (ούτε παραγγελία να το έκανα)

Είναι και αυτό Tourismo, προτελευταίο μοντέλο
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)