Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Madata.gr] Παραλίγο δυστύχημα με ηλικιωμένο στον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά
#1
Ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή ενός ηλικιωμένου επιβάτη μέσα στον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

«Ο ηλικιωμένος παρασύρθηκε για λίγα μέτρα από τον συρμό, όταν στην προσπάθειά του να μπει στο βαγόνι, οι πόρτες την ώρα του κλεισίματος του έπιασαν το μπουφάν», επισημαίνουν οι εργαζόμενοι.

Όπως τονίζουν, ευτυχώς έγινε γρήγορα αντιληπτός και ο οδηγός σταμάτησε το συρμό, με αποτέλεσμα ευτυχώς μόνο τον τραυματισμό του επιβάτη, διαφορετικά θα θρηνούσαμε μια ανθρώπινη ζωή.

«Μετά την σημαντική μείωση κατά 35% των εργαζομένων στους ΗΣΑΠ, δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα στην λειτουργία συρμών και υπηρεσιών, αλλά και στην ασφάλεια των επιβατών λόγω έλλειψης προσωπικού», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ισοτιμια] Ο ΗΣΑΠ επεκτείνεται στον Πειραιά με 5 νέους σταθμούς Cmaniac 1 3.186 22-11-2009, 06:48 AM
Τελευταία Δημοσίευση: kostas260

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)