Αξιολόγηση Θέματος:
  • 21 Ψήφοι - 3.24 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή
Από ποιο αποτέλεσμα έκρινες θετικά το κλείσιμο του ΑΜ ΕΛΛ?!
Ότι από το κάθε Α/Σ οι γερανοι σηκωσαν από 70 λεωφορεία, ακόμα και λεωφορεία που θα μπορούσαν να επισκευαστουν τα πήραν για παλιοσιδερα οριστικά?
Από την "τακτοποίηση" των τύπων ανά Α/Σ που η Ράλλη δεν έχει πάλι οχήματα και δανείζεται από τον Πειραιά ακόμα μικρά, ενώ στις γραμμές με νταλίκες της Ανθούσας είναι όλα μικρά?
Από την αλλαγή ζωής 600 και πλεον εργαζομένων (γιατί είναι αυτοί από το Δ'κυκλωμα του ΑΜ ΡΑΛ) που καλούνται να σχολανε 25 χλμ μακριά απ'οπου ξεκίνησαν την βαρδια τους?
Από την συρρικνωση του μεγέθους της εταιρείας, που πλέον δεν θα υπάρχει ανάγκη για τόσους οδηγούς και τόσες βαρδιες αφού έκλεισε ένα ολόκληρο Α/Σ, άρα την εκ των πραγμάτων αραιωση των δρομολογίων?

Οι βάρδιες βγαίνουν κυκλικα κατά κύριο λόγο και σίγουρα δεν μπορείς να βάζεις αυτόν που μένει Αργυρούπολη να δουλεύει 0900-1700 στην Π.Ράλλη, γιατί έτσι θα χάνει όλη την ημέρα του.

Και επίσης, ιστορικό υπάρχει για να δείτε το ύφος των απαντήσεων. Νομίζω, φίλε Citaro, πως δεν ήσουν αυτός που χαρακτήρισε με άσχημο τρόπο τον συνδικαλιστη, αλλά μικρή σημασία έχει ποιος ήταν. Δεν είμαστε δικαστήριο και δεν είναι προσωπικό το θέμα. Δεν διαφωνώ καθόλου με το αποτέλεσμα των περισσότερων συνδικαλιστικων δράσεων, διαφωνώ με το ύφος των χαρακτηρισμων εδώ.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή - από MrVanHool - 28-06-2018, 08:37 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 Επισκέπτης (ες)