Αξιολόγηση Θέματος:
  • 21 Ψήφοι - 3.24 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή
(27-06-2018, 11:40 PM)MrVanHool Έγραψε: Δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένο, ούτε καν θυμάμαι ποιος έγραψε τι και δεν με νοιάζει άλλωστε. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με κάποιον. Διάβασα απλά από 2-3 άτομα να χαίρονται που έκλεισε το Ελληνικό εμμέσως πλήν σαφώς, γιατί ''θα τακτοποιηθούν τα πράγματα'' [...] Για να μην μιλήσω για τους χαρακτηρισμούς σε γνωστό συνδικαλιστή και όσους συμφωνούν μαζί του, που θα μπορούσαν να είναι πιο ήπιοι. Η απόψη του καθενός είναι σεβαστή όταν εκφράζεται με τον ανάλογο τρόπο.

Ένας από αυτούς που εκφράστηκα θετικά - κρίνοντας εκ του αποτελέσματος - για τη μεταφορά του ΑΜ ΕΛΛ είμαι εγώ. Συγκριτική απεικόνιση της δρομολόγησης οχημάτων έκανα και κατέληξα ότι η εξειδίκευση αμαξοστασίων σε έναν τύπο οχημάτων (Ράλλη = 18μετρα, Βοτανικός = 12μετρα) είναι θετική καθώς εξασφαλίζει σωστότερη διάθεση οχημάτων.

Για το θέμα της αναγκαστικής μετακίνησης των οδηγών δεν εξέφερα άποψη. Όντως, αρκετοί μένουν στα νότια προάστια και είχαν φτιάξει τη ζωή τους γύρω από το ΑΜ ΕΛΛ. Όπως, όμως, σε κάθε εταιρεία ιδιωτικού δικαίου κινδυνεύεις με αλλαγή έδρας, έτσι και εδώ είναι ένα γεγονός το οποίο είναι δυσάρεστο μεν, αλλά μέσα στα γενικά πλαίσια τοποθέτησης του προσωπικού.

Για το ειδικότερο θέμα των άστοχων ενάρξεων - λήξεων βαρδιών, είναι ζήτημα που μπορεί και πρέπει να επιλύσει η ΟΣΥ. Σε πρώτη φάση, ας επιλέγονται για τα πολύ πρωϊνά δρομολόγια άνθρωποι που μένουν πιό κοντά στα νεα αμαξοστάσια και ας φτιαχτούν τα σχολάσματα, ώστε να είναι σε πιό κεντρικά σημεία και όχι σε μακρινά σημεία τερματισμού των γραμμών .

Συνδικαλιστές δεν ονομάτισα προσωπικά (αν και πολύ θα ήθελα ως έχων ίδια γνώση). Η φρασεολογία που χρησιμοποίησα είναι συνειδητά επιλεγμένη και αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχει ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας για τη "φυλή" αυτή. Επαναλαμβάνω και από το σημείο αυτό ότι δεν υφίσταται υγιής συνδικαλισμός στο ευρύτερο δημόσιο, παρά μόνο ο παρακμιακός των κομματικών στρατών που κάνει ζημιά πρωτίστως στους εργαζόμενους.

Πάνω από 13 χρόνια γράφω στο forum (και στο προηγούμενο), δεν πιστεύω ότι μου λείπει συγκροτημένη γνώση γύρω από τα ΜΜΜ της Αθήνας .
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή - από Citaro - 28-06-2018, 01:31 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 Επισκέπτης (ες)