Αξιολόγηση Θέματος:
  • 21 Ψήφοι - 3.24 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή
(27-06-2018, 10:22 PM)MrVanHool Έγραψε: Και για να το κλείσουμε, εδώ είναι ένας χώρος που μιλάμε οι φίλοι των λεωφορείων, κάποιοι μπορεί να ασχολούνται κιόλας. Καλό θα ήταν να κάνουμε πράξη ένα μήνυμα που περνάνε τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ από τις οθόνες τους : ''Φίλε επιβάτη, αναγνώρισε το έργο του οδηγού και γίνε φίλος μαζί του''. Αν στους 600 του Ελληνικού, οι 100 βολεύτηκαν στο Μπραχάμι δίπλα, οκ, αυτό είναι μια πραγματικότητα. Οι υπόλοιποι 500 όμως δεν πήγαν. Κι αν ο χ οδηγός που μένει στην Αργυρούπολη, βγάζει από ΑΜ ΡΑΛ 5άρι από 2α Κρυονερίου (0410 ΑΜ ΡΑΛ - 0505 2αΚΡΥ) και η βάρδια σχολάει Στουρνάρη, αυτός ξεκινάει από το σπίτι του στις 3 παρά, αν έχει υπηρεσιακό εκείνη την ώρα, σχολάει 1210 Στουρνάρη, για να φτάσει σπίτι του μια ώρα μετά τουλάχιστον. Μην μιλήσουμε γι'αυτούς που πιάνουν ΑΜ ΑΝΘ και σχολάνε ΣΤ.ΕΛΛ, γύρω στα 25 χιλιόμετρα μακριά και την μετάβαση στην Ανθούσα.. Λιγός σεβασμός και λίγη προσοχή στις γενικεύσεις και στις εκφράσεις μας λοιπόν, δεν βλάπτει, εκτός κι αν είμαστε κι εδώ η ίδια μάζα με τους επιβάτες που έχουν άγνοια για το πως λειτουργούν οι συγκοινωνίες.

Φίλε συμφορουμίτη, όλοι αναγνωρίζουμε το έργο των οδηγών και γινόμαστε και φίλοι των οδηγών σε πάρα πολλά (όπως σωστά επισημαίνεις ο περισσότερος κόσμος έξω αρνείται να συλλάβει ακόμα και πολύ βασικά για τη λειτουργία των συγκοινωνιών), όπως και νομίζω αρκετοί -αν όχι οι περισσότεροι- από εδώ μέσα έχουμε και φίλους οδηγούς και ξέρουμε πολύ καλά τι βιώνουν.

Δυστυχώς κάθε αλλαγή έχει κι ένα κόστος. Και σίγουρα σέβομαι απεριόριστα αυτόν που πρέπει να βγάλει το 5αρι και του Α7 από Αγ. Στέφανο και του Α16 από Μάνδρα και του 122 από Σαρωνίδα (05:30) και πόσους ακόμα που ξυπνάνε την ώρα που εμείς μόλις έχουμε κοιμηθεί, αλλά δυστυχώς κάποια επαγγέλματα ούτε περιμένουν να πάει 9:00 για να πάνε για δουλειά, ούτε γνωρίζουν τι θα πει Κυριακή και αργία. Και ένα από αυτά είναι και του οδηγού λεωφορείων. Δυστυχώς κάποιοι θα εξυπηρετούνται καλύτερα και κάποιοι όπως λες θα πιάνουν βάρδια στην Ανθούσα και θα σχολάνε στο Ελληνικό ή και πιο μακριά (πχ. 123 υποθέτω ότι αλλαγή βάρδιας θα γίνεται στη Σαρωνίδα). Δυστυχώς το κλείσιμο του Ελληνικού έστειλε στο Θριάσιο οχήματα που θα μπορούν να είναι επισκευάσιμα, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν έκαναν τίποτα για να μείνει ανέπαφος ο χώρος του αμαξοστασίου του Ελληνικού ή ακόμα και να μεταφέρονταν σε άλλο σημείο της έκτασης αν εμπόδιζε. Τώρα είναι πολύ αργά για δάκρυα.

Τα περί γενικεύσεων και έλλειψη σεβασμού επιμένω να μην τα καταλαβαίνω. Τις προάλλες όποιος τοποθετήθηκε, τοποθετήθηκε πολύ συγκεκριμένα. Και καμία από αυτές τις τοποθετήσεις δε νομίζω ότι αγγίζει αυτούς που δεν ξέρουν τι θα πει "διακοπές" γιατί η άδειά τους είναι δύο εβδομάδες και δεν περιμένουν πως και πως την αργία του Δεκαπενταύγουστου για να πάνε στο χωριό, γιατί στις 5:00 το ξημέρωμα θα βγάλουν δρομολόγιο.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή - από marios.ilioupoli - 27-06-2018, 11:20 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 12 Επισκέπτης (ες)