Αξιολόγηση Θέματος:
  • 21 Ψήφοι - 3.24 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή
(14-06-2018, 01:18 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Κλαίγονται αυτοί που τους έχουν υπηρεσιακά όλη τη νύχτα και πηγαινοέρχονται άδεια ή με 1-2 οδηγούς!

Δεν κλαίγονται αυτοί που χρησιμοποιούσαν τα υπηρεσιακά. Κλαίγονται όσοι είχαν εξασφαλίσει (με τις γνωριμίες τους και τις κομματικές αλληλοεξαρτήσεις τους) προνομιακές βάρδιες.

Υπήρχε στο Ελληνικό αρκετός κόσμος (βύσματα, κοινώς) που δεν έπαιρναν βαριες γραμμές, που είχαν κάτι 101, κάτι 142, κάτι 162, κάτι υπηρεσιακά. Με λίγα λόγια, άδειοι πήγαιναν, άδειοι έρχονταν, σε δρόμους ήσυχους, με solarινια μικρά και ευέλικτα και με φούλ A/C.

Kαι υπήρχαν οι άλλοι του κατώτερου Θεού, που τρέχανε από Ζωγράφου στα Ιλίσια και από Καρέα στην Ηλιούπολη και το καλοκαίρι παραλία με 500 άτομα στις στάσεις να τους βρίζουν. Από αυτούς, κάποιοι (με κατηγορία διπλώματος Ε) πήγαν Ανθούσα και οι λοιποί θα πάνε Ράλλη και Βοτανικό.

Τα "χαϊδεμένα" παιδάκια θα τα ξαναβρούμε κοντά - κοντά στο Μπραχάμι, όπου και εκεί θα βυσματωθούν, θα πάρουν τις καλές βάρδιες, θα βολοδέρνουν σε κάτι 131, 136 και στα αγαπημένα τοπικά Γλυφάδας που κουβαλάνε μύγες. 

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος της όλης αντίδρασης και αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα της δημόσιας εταιρείας που λέγεται ΟΣΥ (και η μοναδική βελτίωση που θα έφερνε μια ιδιωτικοποίηση).
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή - από Citaro - 14-06-2018, 10:58 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 Επισκέπτης (ες)