Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρόοδος] Λαχτάρησαν επιβάτες πλοίου
#1
Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε Ελληνικό πλοίο

Κινδύνευσε προχθές η ζωή των επιβατών του πλοίου “Kalymnos Dolphin” όταν τουρκική ακταιωρός, της Ακτοφυλακής, προερχόμενη από το Μποντρούμ. παρενόχλησε ελληνικό επιβατηγό το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κάλυμνος-Μαστιχάρι Κώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Το επιβατηγό Kalymnos Dolphin εκτελούσε το μεσημεριανό δρομολόγιο, και μετέφερε 87 επιβάτες, οι οποίοι ήταν αναρριχητές από το εξωτερικό και 2 μέλη πλήρωμα.

Λίγο πριν την άφιξη του στο Μαστιχάρι και σε απόσταση δύο μιλίων πριν από το λιμάνι η Τουρκική ακταιωρός, παρά το γεγονός ότι εντόπισε το ελληνικό επιβατηγό να πλέει κάθετα στην πορεία του, δεν ελάττωσε την ταχύτητά του αλλά, σύμφωνα πάντα με όσα έγιναν γνωστά, κατευθύνθηκε προς το μέρος του με μεγάλη ταχύτητα θέτοντας έτσι τη ζωή των επιβαινόντων σε κίνδυνο.

Μεταξύ των επιβατών προκλήθηκε πανικός όταν διαπίστωσαν ότι το τουρκικό πλοίο κατευθυνόταν προς το μέρος τους. Τελικά η τουρκική ακταιωρός σταμάτησε 30 μέτρα από την πλώρη του σκάφους.

Ο Έλληνας καπετάνιος προκειμένου να αποφύγει πιθανό εμβολισμό του πλοίου, αναγκάστηκε να σταματήσει τις μηχανές προσωρινά.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε τα αρμόδια υπουργεία για το συμβάν.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)