Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[LTCNews] Οlympic Air ΑΕ: “Δεν έχουμε καμία σχέση με την πρώην «Ολυμπιακή Αεροπορία»”
#1
Ότι δεν έχει καμία εταιρική ή φορολογική σχέση με την πρώην «Ολυμπιακή Αεροπορία» ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της η Οlympic Air ΑΕ, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group και η οποία ιδρύθηκε το 2009.

Η ανακοίνωση αυτή της Οlympic Air έρχεται σε απάντηση δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με λίστες μεγαλο-οφειλετών, στις οποίες περιλαμβάνεται το όνομα της «Oλυμπιακής Αεροπορίας», από την Olympic Air AE.

Όπως ξεκαθαρίζει η Οlympic Air, η «Ολυμπιακή Αεροπορία Υπηρεσίες ΑΕ», την οποία αφορούν τα δημοσιεύματα και οι ανακοινώσεις, είναι μία υπό εκκαθάριση εταιρία ιδιοκτησίας του ελληνικού Δημοσίου.

Αντίθετα, “η Οlympic Air είναι πλήρως ενήμερη προς τις φορολογικές και όποιες άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο ελληνικό Δημόσιο.

Ως εκ τούτου οποιαδήποτε αναφορά σε αυτήν για τα προαναφερθέντα θέματα, και όχι μόνον, θα πρέπει να γίνεται με τον δέοντα διαχωρισμό του ονόματός της και των εμπορικών της σημάτων”.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)