Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NaxosNews] Ένα βήμα μπροστά για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου η Πάρος
#1
Την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με θέμα την επίλυση εκκρεμοτήτων σχετικά με την απαλλοτρίωση εκτάσεων που προορίζονται για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου Πάρου. Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου, η Διοικητής της Υ.Π.Α., Φώφη Παπαδημητροπούλου, ο Δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης και ο Νομικός Σύμβουλος, Κων/νος Φιφλής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάρος, 19 Αυγούστου 2011

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Την Πέμπτη, 18 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με θέμα: «Επίλυση εκκρεμοτήτων σχετικά με την απαλλοτρίωση εκτάσεων που προορίζονται για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου Πάρου».
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης, συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, η Διοικητής της Υ.Π.Α. κ. Φώφη Παπαδημητροπούλου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Φιφλής.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης διευκρινίστηκε επακριβώς ποιες είναι οι ιδιοκτησίες για τις οποίες δεν είχε συντελεστεί η απαλλοτρίωση το 2006, ανατέθηκε στους συμμετέχοντες η ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών για την άμεση απεμπλοκή του θέματος.
Κοινή εκτίμηση είναι ότι έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που είναι η κατασκευή του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου
Χρήστος Βλαχογιάννης
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Το αεροπορικό εισιτήριο εντός Ελλάδος είναι πανάκριβο, η Πάρος είναι νησί και δέχεται αρκετά πλοία με ένα λειψό λιμάνι, που αυτό πρέπει να φτιάξουν πρώτα. Αλλά είπαμε, για παντεσπάνι υπάρχουν λεφτά.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ypodomes.com] Πάρος: σε δημοπράτηση σημαντικό έργο αναβάθμισης του Αεροδρομίου Konstantinos MercedesBenz 1 2.764 26-01-2012, 10:02 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Πρόοδος] Ρόδος: αναγκαιότητα η κατασκευή νέου αεροδρομίου Konstantinos MercedesBenz 0 1.645 01-12-2011, 10:58 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)