Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 2.2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Euro2Day] Τσιόκας: Άψογη η συνεργασία με το ΥΠΟΙΚ, αλλά...
#1
της Μάρως Τσαντήλα

Με την φράση «μην ξεχνάτε ότι όταν εμείς μιλούσαμε για την εξυγίανση του ΟΣΕ κάποιοι άλλοι μιλούσαν για απολύσεις και έλεγαν ας πάει σε ιδιώτες ο ΟΣΕ» επιχείρησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να αποδείξει την… αγαστή συνεργία και την… ταύτιση απόψεων μεταξύ των υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών.

Ο κ. Τσιόκας μιλώντας πριν από λίγο στο Ραδιο9 αναφερόμενος στις χθεσινές αναφορές του πολιτικού του προϊσταμένου για τζιτζιφιόγκους του υπουργείου Οικονομικών που διαδίδουν τα περί κίτρινης κάρτας από την τρόικα υποστήριξε ότι ο κ. Ρέππας συνεργάζεται άψογε με το υπουργείο Οικονομικών.

Πάντως ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το πρόγραμμα εξυγίανσης του ΟΣΕ βρίσκεται εκτός των αρχικώς προϋπολογιζόμενων χρονοδιαγραμμάτων αφού όπως ανέφερε οι καθυστερήσεις στις μετατάξεις επιβαρύνουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με κόστος 2,5 εκατομμυρίων ευρώ το μήνα. Έσπευσε ωστόσο να τονίσει ότι η καθυστέρηση δεν είναι μεγάλη αφού πέντε μήνες μετά την έναρξη της διαδικασίας έχουν δημοσιευθεί 1.050 μετατάξεις ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάταξης των υπαλλήλων της Ολυμπιακής που ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Τέλος ο κ. Τσιόκας παραδέχθηκε και αστοχίες και σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την λειτουργία της γραμμής Αθήνας – Θεσσαλονίκης όπου και προανήγγειλε την δημιουργία νέων προϊόντων εισιτηρίων με εκπτώσεις και άλλες ενέργειες προσέλκυσης του επιβατικού κοινού.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)