Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.07 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[LamiaReport] “Παγίδες” στο δρόμο Λαμίας - Μπράλου
#1
Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να κινηθούν οι οδηγοί που κινούνται στο δρόμο προς Μπράλο. Η ισχυρή βροχόπτωση, η περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης και οι κατολισθήσεις που έχουν σημειωθεί έχουν μετατρέψει σε «παγίδα» το οδικό δίκτυο.

Σε ρεπορτάζ που έκανε το LamiaReport στην Εθνική οδό για τα σημεία-παγίδες στην περιοχή όταν βρέχει, κατέγραψε τα παρακάτω:

208 - 210 χιλ.: είναι ακριβώς στην ευθεία της Λαμίας-Ανθήλης, εκεί που τελειώνει το διάζωμα. Όλο αυτό το κομμάτι κρατάει νερά, με αποτέλεσμα να αποτελεί παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς, που μάλιστα έρχονται με μεγάλη ταχύτητα από τον κλειστό αυτοκινητόδρομο.

220 - 222 χιλ.: είναι το κομμάτι από το ύψος της "ΑΚΜΗΣ",που τελειώνει ο αυτοκινητόδρομος μέχρι το πρατήριο "222" πριν τη Στυλίδα, όπου επίσης όταν βρέχει γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο.

152 - 156 χιλ.: ξεκινάει λίγο πριν την Αρκίτσα και φτάνει μέχρι την Αταλάντη, όπου επίσης έχουμε λιμνάζοντα νερά σε ισχυρές βροχοπτώσεις.

122 - 124 χιλ.: είναι στο ύψος του Μαρτίνου, από τη γέφυρα μέχρι του "Καραπιπέρη"
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [LamiaReport] Ένα απίστευτο θρίλερ έζησαν επιβάτες του ΚΤΕΛ Λαμίας Konstantinos MercedesBenz 2 3.388 30-11-2011, 10:32 PM
Τελευταία Δημοσίευση: 404 power v8

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)