Αξιολόγηση Θέματος:
  • 41 Ψήφοι - 2.8 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[connecting.gr] Πιλοτικό έργο από την Infotrip για το ΚΤΕΛ Κοζάνης
#1
Η Infotrip, αντιπρόσωπος της ICOMERA, πάροχος κινητών ευρυζωνικών πυλών, ανακοίνωσε ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κοζάνης, έχει επιλέξει την βραβευμένη Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200, για την παροχή σύνδεσης Wi-Fi στα λεωφορεία της. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο.
Η Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σε ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.

«Οι ταξιδιώτες των υπεραστικών γραμμών στην Ευρώπη είναι συνηθισμένοι σε Wi-Fi hotspots και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κοζάνης σε συνεργασία με την εταιρία Infotrip έχει κάνει ένα βήμα μπροστά με την απόφασή της να παρέχει δωρεάν Wi-Fi στα πούλμαν της», δήλωσε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης κος Πάλλας.
Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο του ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις σημαντικές κοινωνικές περιοχές δικτύωσης».
Απάντηση
#2
Περα απο το τεχνικο του πραγματος, που δεν αναμενω να ενδιαφερεται κανεις, ουτε απαιτω να κατανοησει κανεις, ειναι μια καλη κινηση εκσυγχρονισμου απο το ΚΤΕΛ Κοζανης που θα φερει τα standards των ΚΤΕΛ σε άλλα επιπεδα.

Αλλωστε το διαδικτυο μπαινει ολο και περισσοτερο στις ζωες μας, αρα θα αρχισει να φαινεται σε πολυ περισσοτερους χρησιμη η παραπανω υλοποιηση!
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [ΕΡΤ] Θανατηφόρο στα ΚΤΕΛ Κοζάνης Konstantinos MercedesBenz 0 1.509 27-07-2011, 09:17 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)