Αξιολόγηση Θέματος:
  • 43 Ψήφοι - 3.3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΟΣΕΘ: Νέες γραμμές / τροποποιήσεις / καταργήσεις γραμμών
#78
(06-10-2018, 03:54 PM)dim_thess Έγραψε: Ακου να δεις,το αν χρησιμοποιω και ποια λεωφορεια το ξερω εγω οποτε αυτα αστα κατα μερους.οπως και δεν δεχομαι υποδειξεις για το αν θα ασχολουμαι η οχι με το 2,3και 8 και αν θα λεω την αποψη μου.αυτοι λένε οτι θα ειναι τοσα τα λεωφορεια αν τωρα το κοψιμο του 8 και τα λεωφορεια του πανε αλλου εδω θα ειμαστε κ θα αντιδράσουμε αλλα δεν γινεται να λενε οτι θα χουν συχνοτητα 10 λεπτα περιπου κ να μην εχει.προφανως
γνωριζεις οτι αυτη την στιγμη οτι τα αναρτηθεντα δρομολογια σχεδον στο συνολο των γραμμων δεν ισχυουν.δεν συμφωνω γενικα με το ξεχυλωμα των γραμμων αλλα αν πραγματικα εχουν στην δυναμη τους αρκετα οχηματα μπορει να ειναι κ καλυτερο.
Δεν θα σχολιασω την έλλειψη επιχειρηματων γιατι
Μαλλον εσυ βλεπεις πληθωρα δυναμης λεωφορειων.η κατάσταση ειναι χαλια κ απο οπου μπορουν αλλαζουν για να βελτιωσουν κοβοντας ομως κατι.σου ειπα δεν συμφωνω αλλα μεχρι να ρθουν νεα λεωφορεια δεν γινεται η δουλεια.

Δεν σε είπε κανείς να μην λες την άποψη σου αλλά να την υποστηρίζεις κιόλας. Στο τέλος σύμφωνος δεν έχουμε παρά να περιμένουμε 15/10.
Για το 3 οδηγός με το είπε 14 βγαίνουν. Για 2,8 λογικά 10 μπορεί και από 8 οχήματα δεν έχουμε να δούμε και στην τηλεματική γιατί έχουν κολλήματα.

Φυσικά και δουλειά δεν γίνεται χρειάζονται λεωφορεία και κάποιες περικοπές διαδρομών όμως μετά το μέτρο.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: ΟΑΣΘ: Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - από GiannisB - 06-10-2018, 04:10 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Προτάσεις αναδιάταξης / βελτιστοποίησης λεωφορειακών γραμμών του ΟΣΕΘ N1Ellinikou 208 143.914 23-10-2020, 05:14 PM
Τελευταία Δημοσίευση: galatas_giorgos

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)