Αξιολόγηση Θέματος:
  • 7 Ψήφοι - 2.29 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στα 1,20 ευρώ το εισιτήριο στις συγκοινωνίες
#28
Οι μόνοι "Χίτλερ" και "φασίστες" στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι οι αρμόδιοι που επιτρέπουν να υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές, και οι πολιτικοποιημένες φοιτητικές παρατάξεις που κάνουν κουμάντο, σε βάρος όχι μόνο των φοιτητών αλλά κυρίως των φορολογούμενων πολιτών.

Άλλωστε όταν τα ήπια μέτρα δεν φέρνουν αποτέλεσμα, τότε πρέπει να εφαρμοστούν σκληρότερα. Ο Έλληνας στην Ελλάδα δυστυχώς, και λυπάμαι που το λέω, έχει δείξει ότι μόνο με βούρδουλα μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Μόνο ξέροντας ότι θα έχει συνέπειες θα δουλέψει, αλλιώς θα επικρατεί ο γνωστός ωχαδερφισμός που τα έφτασε όλα στο χάλι που είναι σήμερα.
Το να ανεχόμαστε την οχλοκρατία, από όπου κι αν προέρχεται, δεν είναι λύση. Δεν μπορεί όμως ο καθένας να απαιτεί από τους άλλους να χώσουν το κεφάλι τους στα εξερχόμενα εκ του όπισθεν κάτω άκρου του πεπτικού συστήματος για να πάει μπροστά η χώρα, αλλά ο ίδιος όχι απλά να μην στερείται προνόμια αλλά να ζητάει κι άλλα από πάνω.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στα 1,20 ευρώ το εισιτήριο στις συγκοινωνίες - από panos81 - 11-01-2011, 12:33 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Ανατροπή στις συγκοινωνίες: Ερχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο - Η μηνιαία κάρτα γίνεται... πιστωτική TMantzas 0 2.551 26-12-2014, 06:41 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)