Θέματα: 7
25-06-2025, 07:46 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 25-06-2025, 07:48 PM από Crabman. Edited 1 time in total.)
Η Φαλκονέρα - Η Τελευταία Στάση για Το Ελληνικό Τρόλεϊ του 1967
https://youtu.be/L0eIea7y6hg?si=9Gt8lxovOccY4zMW
Θέματα: 11
Ωραίο βίντεο!
Έχουν τσακωθεί με την ανακύκλωση στην ΟΣΥ;
Θέματα: 0
Μια βόλτα που ήθελα πολύ καιρό να κάνω.
Τελικά αποφάσισα μια Κυριακή, αρχές Ιουνίου να επισκεφθώ το μέρος. Άδειοι δρόμοι από Ίλιον προς Άνω Λιόσια και Καματερό πράγμα που εκμεταλλεύτηκα και έφτασα σχετικά γρήγορα με το αυτοκίνητο.
Κάνοντας μερικούς κύκλους γύρω από τον χώρο (αγαπάμε χάρτες Google), κατάφερα και πέρασα μπροστά από το αμαξοστάσιο στο οποίο "αναπαύονται" χιλιάδες κουφάρια λεωφορείων που, πριν 20-30-40+ χρόνια μεσουρανούσαν στον αστικό κύκλο της πόλης και εξυπηρετούσαν καθημερινά το Αθηναϊκό κοινό.
Κλείνοντας με την βαρετή και ανούσια εισαγωγή μου, είδα το περιβόητο "Θριάσιο" μιας και είχα ελεύθερο χρόνο. Περιττό να σας πω ότι η εικόνα που αντίκρισα ήταν άκρως αποκαρδιωτική (αν και δεν μου έκανε καμία εντύπωση) και εξευτελιστική για την Ελλάδα του 2025. Στάθηκε για λίγο το βλέμμα μου στις πολυαγαπημένες για μένα "γκαζιέρες" και μερικά Μερσεντές που φαίνονται και αυτά μπροστά, και με έπιασε μια μικρή στενοχώρια. Και έφυγα.