(25-04-2014, 11:17 PM)mercedes elbo Έγραψε: Όντως, είναι πολύ άσχημη η εικόνα που παρουσίαζει ο Προαστιακός από κάθε άποψη. Όμως, για τα σπασμένα τζάμια, καθίσματα και τους γραμμένους με γκράφιτι τοίχους δεν ευθύνεται μόνο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά κυρίως αυτοί που τα βανδαλίσαν.
Υ.Γ. Οι περισσότεροι χομπίστες είμαστε που μας αρέσουν τα λεωφορεία και γενικότερα οι συγκοινωνίες και όχι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ.
``Αιτία ελομένου θεός αναίτιος``.... τι ευθύνες μπορεί να ρίξεις σε έναν άνθρωπο μη σκεπτόμενο ή σε έναν άνθρωπο που δεν έχει να επιλέξει κάτι ή σε έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο. Ούτε μπορείς να ρίξεις ευθύνη στον απλό επιβάτη. Συνεπώς η ευθύνη πέφτει στην εταιρία ολοκληρωτικά και μιας και την εταιρία την απαρτίζουν εργαζόμενοι η ευθύνη πέφτει όλη σε αυτούς.
Μάλιστα οι εργαζόμενοι έπαιρναν ειδικά επιδόματα ώστε να εκπαιδευτούν απο την Ελληνική Αστυνομία στη διαφύλαξη των σταθμών και των συρμών καθώς και για την ασφάλεια των επιβάτων.
Ουδέποτε είδα κάποιον να το κάνει αυτό και το κινητό μου έκλεψαν και το πορτοφόλι και ένα τσούρμο επαιτών, ναρκομανών που φτάνουν στο σημείο να εκβιάζουν τον επιβάτη.
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=...Country=82 ...
Είχα την εντύπωση οτι σχεδόν ολοι όσοι γράφουν εδώ είναι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.
και μιας και δηλώνεις χομπίστας που του αρέσουν τα ΜΜΜ να δηλώσω και εγώ κάτι.
Πάει καιρός που εχω αρχίσει να αντιπαθώ τα ΙΧ. Οι λόγοι είναι πολλοί και ο κυριότερος είναι οτι το ΙΧ εχει άσχημη επίδραση στον κάτοχο του, στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο περιβάλλον. Ετσι το έβγαλα απο τη ζωή μου και κινούμαι αποκλειστικά με τα ΜΜΜ. Αρχισα να γοητεύομαι στην ιδέα μιας πράσινης οικολογικής μετακίνησης έτσι ώστε τα λεωφορεία να φαντάζουν στα μάτια μου έτσι φωτεινά με τις επιγραφές τους την καλαισθησία τους, τον κλιματισμό τους την ασφάλεια που νοιώθει κανείς και ειδικά όταν έμαθα οτι μπορώ να επιβιβάζομαι σε αυτά με το ποδήλατο μου.
Χαίρομαι αφάνταστα που γράφω σε έναν χώρο με ομοιδεάτες μου.
Νομίζω επίσης οτι εμείς μπορούμε να προσφέρουμε σημαντικά με τις παρατηρήσεις μας, με τις ιδέες μας αλλά και στηλιτεύοντας ολα τα κακώς κείμενα μέσα απο τον κυβερνοχώρο.