Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ
#71
Τροποποίηση στη διαδρομή της γραμμής 201 (ΣΤ. ΔΑΦΝΗ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ), στην κατεύθυνση προς το στ. Δάφνης, λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου, στο ρεύμα προς Κανάρια.

Στην διαδρομή της ίδιας γραμμής στην κατεύθυνση προς Αργυρούπολη, όπως και σε αυτή της 155 (ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΣΤ. ΑΛΙΜΟΣ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ) στην κατεύθυνση προς Ελληνικό, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται χωρίς τροποποίηση.
Απάντηση
#72
Κλειστός τη Δευτέρα 24/3 και την Τρίτη 25/3 ο σταθμός "ΣΥΝΤΑΓΜΑ" του Μετρό, κατ' εντολή της ΕΛ.ΑΣ., λόγω των εορτασμών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Απάντηση
#73
Μέχρι τον Ευαγγελισμό εκτελούνται αυτή την ώρα τα δρομολόγια των 220/221, 235 και 608, ενώ και το Χ95 τερματίζει στη Ριζάρη.

Προφανώς, λόγω των αρκετά καλών -για μέρα με κλειστό το κέντρο της Αθήνας- κυκλοφοριακών συνθηκών που επικρατούν στη Βασ. Κωνσταντίνου, οι οδηγοί θα έχουν πάρει εντολή να προσεγγίζουν το σταθμό του Ευαγγελισμού.
Απάντηση
#74
Τροποποίηση αναμένεται, τις βραδινές ώρες (από τις 21:00 και έπειτα) της Πέμπτης 27/3, Παρασκευής 28/3 και Σαββάτου 29/3, στα δρομολόγια των γραμμών 230, 856, Α2, Β2, Α3, Β3, Α4, λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στη λωρίδα κίνησης των Μ.Μ.Μ. της Λ. Βασ. Αμαλίας με κατεύθυνση προς Ν.Π., στο τμήμα μεταξύ Ξενοφώντος και Σιμωνίδου, εξαιτίας εργασιών τοποθέτησης οπτικών ινών.

Το αναμενόμενο είναι τα δρομολόγια των γραμμών να γίνονται μέσω της Φιλελλήνων, ενώ πιθανή αντίστοιχη τροποποίηση ενδέχεται να υπάρξει και στα πρώτα πρωινά δρομολόγια τοπικών γραμμών που φτάνουν μέχρι Κέντρο (106, 112, 137, 206, 237), αφού η Τροχαία αναφέρει ως ώρα πέρατος των μέτρων την 06:00 της επομένης.
Απάντηση
#75
Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν αύριο, Κυριακή 30/3, μέχρι πριν το μεσημέρι, στα δρομολόγια των γραμμών 140, 155, 201, 237 και Α4, λόγω τη διεξαγωγής του αγώνα δρόμου "Τρέχουμε στην Ηλιούπολη".

Με βάση αντίστοιχη περίπτωση, πέρυσι:
- Η γραμμή 140 αναμένεται στην κατεύθυνση προς Γλυφάδα να εκτρέπεται μέσω των οδών Ηλιουπόλεως, Ειδομένης, Τριπόλεως, Λ. Βουλιαγμένης, Λ. Κύπρου, ενώ στην επιστροφή προς Πολύγωνο τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέσω των οδών Λ. Κύπρου, Λ. Βουλιαγμένης, Εθν. Αντιστάσεως, Αναγεννήσεως.
- Η γραμμή Α4 αναμένεται και στις δύο κατευθύνσεις να διατρέχει τη Λ. Κύπρου σε όλο το μήκος της και να μη διέρχεται από Κάτω Ηλιούπολη.
Για τις υπόλοιπες γραμμές, η 237 κατά πάσα πιθανότητα θα διακόψει τα δρομολόγιά της, η 155 πιθανόν να καταλήγει στο σταθμό "Άγιος Δημήτριος", λόγω αδυναμίας διέλευσης από την Ηρ. Κωνσταντοπούλου στην επιστροφή, ενώ και τα δρομολόγια της 201 θα τροποποιηθούν.
Απάντηση
#76
Αύριο, Τρίτη 1/4, λόγω της Άτυπης Συνόδου του Συμβουλίου Οικονομικών & Δημοσιονομικών Θεμάτων (ECOFIN) της Ε.Ε. στο Ζάππειο Μέγαρο:
- ο σταθμός "ΣΥΝΤΑΓΜΑ" θα κλείσει στις 17:00,
- ο σταθμός "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" θα κλείσει στις 18:00.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση, ενώ οι επιβάτες που επιθυμούν να μετεπιβιβαστούν από τη γραμμή 2 στη γραμμή 3 του Μετρό και αντίστροφα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το τμήμα ΟΜΟΝΟΙΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ της γραμμής 1.

Τροποποιήσεις αναμένεται να υπάρξουν και στα δρομολόγια του Τραμ, όπως και σε αυτά των λεωφορείων και τρόλεϊ που διέρχονται από το Κέντρο της Αθήνας.
Απάντηση
#77
Τροποποιήσεις αναμένονται αύριο, Παρασκευή 4/4, από 09:00 έως 14:00, στα δρομολόγια των γραμμών 221, 224 και 250, λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στη Βασ. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα προς Καισαριανή, για τη διεξαγωγή τελετής αποκαλυπτηρίων μνημείου στην Πλατεία Χιλής (περιοχή Caravel).
Απάντηση
#78
Αύριο, Τετάρτη 9/4, λόγω των συγκεντρώσεων της γενικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ο σταθμός "ΣΥΝΤΑΓΜΑ" των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα κλείσει στις 10:00 και οι συρμοί θα διέρχονται έκτοτε χωρίς στάση. Οι επιβάτες που επιθυμούν να μετεπιβιβαστούν από τη γραμμή 2 στη γραμμή 3 του Μετρό και αντίστροφα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το τμήμα ΟΜΟΝΟΙΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ της γραμμής 1.

Τροποποιήσεις αναμένονται να υπάρξουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και του Τραμ, για τον ίδιο λόγο.
Απάντηση
#79
Μέσω Όθωνος κινούνται οι γραμμές 025/026/027 στην κατεύθυνση προς Ιπποκράτους, λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στην οδό Αμερικής, μετά τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση.
Απάντηση
#80
Τα τρόλει του Παγκρατίου μετά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, κατέβαζαν τις κεραίες στην Αμαλίας και έστριβαν αριστερά από Βασιλίσσης Όλγας στην κατέυθυνση προς Παγκράτι, όπως και στην προ τραμ εποχή.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)