Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menarini Citymood 12 CNG
Τα Λιοσιώτικα πάντως έχουν καλό κλιματισμό και τραβάνε , σε αντίθεση με τα Citelis που δείχνουν λίγο τα σημάδια του χρόνου τους πλέον. Εμένα καλά μου φαίνονται , παρότι έχουν λίγο διαφορετικό design ξένο ως προς τα ελληνικά δεδομένα.
Απάντηση
Μακάρι, γιατί είναι κρίμα για νέα οχήματα.

Δεν ήταν μόνο η απόδοση του κλιματισμού μέτρια, ήταν πιο πολύ ο θόρυβός του, πολύ ενοχλητικός. Σαν κύλιση στο δρόμο και επιτάχυνση, μου θύμισε τα CNG Agora. Όταν αποβιβάστηκα, περιμένοντας λίγο το 211, πέρασε κι άλλο ένα Menarini 203, κι αυτό φουλ στον κόσμο, και πήγαινε κι αυτό πολύ αργά.

Το design ναι, διαφέρει, αλλά αν ένα λεωφορείο αποδίδει θα του συγχωρήσω την ασχήμια :-P
Απάντηση
Όντως μπήκα κι εγώ χθες σε ένα Menarini στο 755 και μου έκανε άσχημη εντύπωση ο θόρυβος του κλιματιστικού. Σαν επιδόσεις πάντως μου φάνηκε οκ. Το μεγάλο πρόβλημα αυτών των λεωφορείων είναι η πολύ κακή εσωτερική τους διαρρύθμιση, έπρεπε σίγουρα να λείπει μια τετράδα καθίσματα και τα ανακλινόμενα καθίσματα (sorry αλλά δεν τα συμπαθώ καθόλου τα ανακλινόμενα καθίσματα στα αστικά λεωφορεία, θεωρώ ότι οδηγούν στο να μειώνεται κι άλλο ο χώρος για όρθιους). Το πρόβλημα της κακής διαρρύθμισης τους το χρεώνω στον ΟΑΣΑ ή ΟΣΥ ο οποίος μάλλον δεν ασχολήθηκε καθόλου με αυτό το θέμα. Θυμάμαι ότι τα ντιζελοκίνητα Citymood που κυκλοφορούν στο Μπρασόφ της Ρουμανίας που χρησιμοποίησα πέρσι είχαν πιο άνετο εσωτερικό. 

Κατά τα λοιπά δεν μου φαίνονται άσχημα εσωτερικά, έχουν και πολύ βολικά καθίσματα. Τώρα το εξωτερικό τους είναι άλλη κουβέντα Tongue
Απάντηση
Συμφωνώ απόλυτα και εγώ με τα παραπάνω. Γρήγορα αμάξια μου φαίνονται και αναπαυτικά αλλά δυστυχώς σε ώρες αιχμής αυτό που μετράει είναι να είσαι άνετα από άποψη χώρου μέσα ή γενικότερα να χωρίσεις. Σε αυτό υπάρχει τεράστια διαφορά με τα Citelis που μετά τα Ν2 έχουν την καλύτερη διαρρύθμιση θεωρώ.
Έπρεπε να λείπουν και οι 4αδες αλλά και μια σειρά ώστε να έχει περισσότερο κενό στον χώρο. Τα ανακλινόμενα καθίσματα πάντα χρησιμοποιούνται με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πουθενά χωρος. Το ίδιο γίνεται και όταν μπαίνει καρότσι που τις περισσότερες φορές δεν χωράει άλλωστε.

Πάντως σίγουρα είναι θέμα του ΟΑΣΑ δεν είναι κάτι για αυτές τις εταιρίες να βάλουν μια θέση παραπάνω δεξιά η όχι.
Μάλιστα πιστεύω αν τα Yutong είχαν καλύτερη διάταξη θα ήταν τα καλύτερα οχήματα που έχουν περάσει. Προσωπικά μετά από 2 χρόνια που είναι εδώ χαίρομαι να μπαίνω, απίστευτη επιτάχυνση, χωρίς τρανταγμούς με άνετα καθίσματα και με ερκοντισιον
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)