Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Λεωφορεία Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
(22-07-2025, 03:04 PM)Thanos2265 Έγραψε: Να αναφέρω πως τα λευκά ΜΑΝ εσωτερικών μετακινήσεων του ΑΙΑ έχουν αρχίσει να αντικαθιστάνται από ολοκαίνουρια Yutong U12

Σήμερα μπήκα σε ένα νέο Yutong U12 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Η διαρρύθμιση των καθισμάτων που έχουν τα οχήματα αυτά είναι καλύτερη από των Yutong E12 της ΟΣΥ. Στις δύο πλευρές του οχήματος (δεν συγκράτησα τον αριθμό του) υπήρχε ένα ζευγάρι αντικριστών καθισμάτων, ακριβώς όπως είναι τα Citelis. Στο πίσω μέρος του οχήματος υπάρχει παρμπρίζ και πεντάδα με καθίσματα, σαν τα Ν2. Στις υπόλοιπες θέσεις πίσω από την μεσαία πόρτα δεν είδα κάποια άλλη αλλαγή σε σχέση με τα E12. Να πω επίσης ότι υπάρχουν 2 ανακλινόμενα καθίσματα στην μεσαία πόρτα του οχήματος ενώ πάνω από τους θόλους τα καθίσματα είναι μονά και όχι διπλά όπως στα E12 (είναι ωστόσο τα ίδια άνετα καθίσματα). Τέλος, ο διάδρομος ανάμεσα στην πόρτα του οδηγού και την μεσαία πόρτα μου φαίνεται αρκετά πιο άνετος σε σχέση με τα Ε12. Το εξωτερικό design τους επίσης μου άρεσε αρκετά περισσότερο από τα E12 (τα οποία βρίσκω μέτρια εμφανισιακά). Γενικά μου φάνηκαν ωραία και αθόρυβα, μακάρι η ΟΣΥ να παρήγγειλε όντως αυτά τα οχήματα.
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)