Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
(04-10-2018, 10:41 AM)nikos1991 Έγραψε: Κινητό με NFC έχεις δίκιο ότι δεν διαθέτουν όλοι. Έχουμε και τις ψωνάρες στην Ελλάδα που προτιμούν να δώσουν 1789€ σε γνωστό φρουτοκινητό, το οποίο για τόνωση της αξίας της εταιρίας, δεν επιτρέπει την χρήση του εγκατεστημένου NFC σε άλλες εφαρμογές, εκτός του εαυτού του. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι έχουν αγοράσει κινητό την τελευταία τριετία, το οποίο με εξαίρεση τα πολύ φθηνά μοντέλα, έχει εγκατεστημένο NFC, το οποίο μπορεί ακόμα και να μην το γνωρίζει ο χρήστης του. 

Τουλάχιστον προσβλητικό να αποκαλείς ψωνάρα κάποιον που αγόρασε κάτι ακριβό που εσύ είτε δεν θέλεις είτε δεν μπορείς με κριτήριο την έλλειψη NFC! Και επίσης στα τηλέφωνα μίας κινέζικης εταιρίας που είναι αρκετά δημοφιλής τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα λόγω value for money συσκευών τυχαίνει να μην υπάρχει καθόλου NFC μέχρι σχεδόν 200€. Οπότε γενικά το ''υπάρχει το NFC'' ξεχάστε το για την ώρα. 

Δεν θα  σχολιάσω καν ότι εμένα στην πρώτη επαναφόρτιση μέσω NFC μπλόκαρε και σταμάτησε στη μέση η διαδικασία και όταν πήρα τηλέφωνο στον ΟΑΣΑ στο τμήμα κομίστρου για να μου το ξεμπλοκάρουν μου είπαν μεταξύ άλλων να πηγαίνω στο μηχάνημα και να αποφύγω τη χρήση της εφαρμογής!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από ecoj - 04-10-2018, 12:14 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)