Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
025, 026, 027: Τα λεωφορεία της Οδού Ιπποκράτους
#9
Σήμερα στην Τηλεματική αναφέρει πως οι εν λόγω γραμμές, λόγω έργων στην Ερμού και την Αθηνάς, θα έχουν τροποποιημένη διαδρομή στην κατεύθυνση προς Σύνταγμα. Συγκεκριμένα, "Ιπποκράτους, δεξιά Παν/μίου, αριστερά Πεσμαζόγλου, συνέχεια Σωκράτους, αριστερά Αθηνάς, δεξιά Ερμού" και μετά ως έχει. Επίσης αναφέρει: "Παραλείπονται οι στάσεις: Ακαδημίας, Ομήρου, Σύνταγμα, Μητρόπολη".

Συνήθως, στην εφαρμογή έχω δει σε άλλες περιπτώσεις γραμμών, ότι δεν αναφέρεται ποιες στάσεις παραλείπονται, αλλά ότι στο τροποποιημένο τμήμα τα οχήματα πραγματοποιούν στάσεις στις υπάρχουσες των άλλων διερχόμενων γραμμών. Υποθέτω λοιπόν, πως, μετά την Πεσμαζόγλου και την Σωκράτους που δεν έχουν στάσεις έτσι κι αλλιώς, στην Αθηνάς τα 025/26/27 θα πραγματοποιούν στάσεις σε "Αγορά" και "Μοναστηράκι" (Βόρεου), όπως τα 035 & 227 (άλλωστε όπως γίνεται και στην άνοδο προς Ιπποκράτους). 

Από τη στάση "Διδότου" όμως ως την "Αγορά", μεσολαβεί σημαντική απόσταση. Δεν διευκρινίζεται αν από τη Διδότου θα χρησιμοποιηθεί η στάση "Ιπποκράτους", όπου διέρχεται και το 6, όντας στην τροποποιημένη διαδρομή η κοντινότερη στο Μετρό και στις στάσεις της Ακαδημίας ή έστω η στάση "Ακαδημίας" επί της Ιπποκράτους, όπου στάση κάνει μόνο το 813 (σχετικά με αυτό: ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν κάνει στάση το 813 αντί για εκεί, στη στάση του 6, θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο).
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: 025, 026, 027: Τα λεωφορεία της Οδού Ιπποκράτους - από Achilleas-Lykavittos - 28-07-2020, 12:49 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)