Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πρώτα / τελευταία δρομολόγια λεωφορείων-τρόλεϊ (τροποποιήσεις, σχολιασμός, προτάσεις)
#65
Όπως ανέφερε και ο marios.ilioupoli παραπάνω, δυστυχώς πια με την συγχώνευση των εταιρειών, έχει γίνει μόδα η μη επιβίβαση κατά την έναρξη και την λήξη.

Για την 1, νομίζω πως δεν χρησιμοποιείται η υπηρεσιακή διαδρομή της Γέφυρας Μοσχάτου. Τα βαγόνια από το Ρουφ πρέπει να βγαίνουν Ομόνοια και από εκεί φορτώνουν για Μοσχάτο.
Την πρώτη εξαγωγή της 3 την έχω χρησιμοποιήσει, γύρω στις 0430 περνάει από Πατησίων, αλλά φορτώνει κανονικά από Κ.Μύλο. Στα σχολάσματα, όλα τα βαγόνια του Κ.Μύλου πάνε μέχρι το Αμαξοστάσιο κανονικά.
Η 10 είναι η μόνη του Κ.Μύλου που η εξαγωγή της γίνεται από Αχαρνών και όχι από Πατησίων, με ταμπέλα ''Σύνταγμα'', ντήζελ μέχρι Φιξ και από εκεί κανονικά για Τζιτζιφιές. Στο σχόλασμα είτε μέχρι Φιξ, είτε Αμπελόκηποι και από Πατησίων κανονικά για Κ.Μύλο.
Τα βαγόνια της 12 είναι μέχρι ''Πλ.Αττικής'', ενώ των 24-25 πλέον προς τα πάνω δεν φορτώνουν και σπάνια προς τα κάτω, αλλιώς παίζει συχνά και το ''Αγ.Αντώνιος''.
Η 21, όπως και ο άσσος μέχρι Ομόνοια.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Πρώτα / Τελευταία δρομολόγια λεωφορείων - τρόλεϊ (ΩΡΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ) - από MrVanHool - 03-09-2019, 10:51 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Γνώμες για τις γραμμές λεωφορείων στη Νέα Σμύρνη και προτάσεις για καταργήσεις, τροποποιήσεις ή δημιουργίας γραμμών gregory 1 4.538 07-07-2016, 01:49 AM
Τελευταία Δημοσίευση: N1Ellinikou

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)