Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πρώτα / τελευταία δρομολόγια λεωφορείων-τρόλεϊ (τροποποιήσεις, σχολιασμός, προτάσεις)
#64
(29-08-2019, 10:48 AM)Citaro Έγραψε: Tα τρόλλεϋ παραδοσιακά επιβιβάζουν/αποβιβάζουν σε όλο το μήκος της διαδρομής προς και από αμαξοστάσιο. Οι ώρες, ωστόσο, δεν αναγράφονται γιατί (ενδέχεται) να βγεί από άλλο αμαξοστάσιο το όχημα και να εκτελέσει διαφορετική διαδρομή, συνεπώς δεν θέλουν να δεσμεύονται.

Πλέον δεν είναι "κανόνας", αλλά εξαίρεση. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα το τελευταίο τρόλεϊ της γραμμής 1 έφτασε Μοσχάτο και αναχώρησε για αμαξοστάσιο κενό, με σβηστά φώτα, ακολουθώντας την συνηθισμένη διαδρομή της γραμμής (Στρ. Μακρυγιάννη, Ποσειδώνος, Θησέως κλπ).

Ομοίως, τα τελευταία της γραμμής 10 δεν ακολουθούν τη "παράδοση" με κανονικό δρομολόγιο από Τζιτζιφιές μέχρι Φιξ και μετά μέσω Κέντρου Αθήνας για Κόκκινο Μύλο, αλλά βάζουν το "ΣΥΓΓΝΩΜΗ / ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ" και αναχωρούν τις περισσότερες φορές κενά. Αντίστοιχα και νωρίς το πρωί αρκετοί οδηγοί προτιμάνε να κατεβαίνουν με κενό όχημα προς Τζιτζιφιές.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Πρώτα / Τελευταία δρομολόγια λεωφορείων - τρόλεΪ (ΩΡΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ) - από marios.ilioupoli - 30-08-2019, 11:18 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Γνώμες για τις γραμμές λεωφορείων στη Νέα Σμύρνη και προτάσεις για καταργήσεις, τροποποιήσεις ή δημιουργίας γραμμών gregory 1 4.562 07-07-2016, 01:49 AM
Τελευταία Δημοσίευση: N1Ellinikou

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)