Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ζούγκλα] Τέλος δρομολογίων στα Δημοτικά Πάρκινγκ
#3
Mετά τη χθεσινή παρέμβαση του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Χρήστου Λέγκα στον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας κ. Ρήγα, για το θέμα των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν τους επιβάτες για τα τρία δημοτικά πάρκινγκ και το Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας, συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη, το Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ και σε τηλεφωνική επικοινωνία, που έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ του κ. Λέγκα και του κ. Ρήγα, επήλθε συμφωνία επί των προτάσεων του Δήμου Πατρέων και δίδεται λύση στο πρόβλημα που υπήρξε σχετικά με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και προς τα τρία δημοτικά πάρκινγκ καθώς με την εξυπηρέτηση των επιβατών από και προς το Β’ Κοιμητήριο.

Έτσι από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, γίνεται επανενεργοποίηση των τεσσάρων λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν το πάρκινγκ «Γ. Καλεντζώτης» (Παπαφλέσσα και Ακτή Δυμαίων), και το πάρκινγκ της Τερψιθέας. Το αντίτιμο του κομίστρου από και προς τα δύο πάρκινγκ θα αντιστοιχεί στο αντίτιμο του κανονικού εισιτηρίου.

Το δημοτικό πάρκινγκ στην Πατρών – Κλάους (έναντι περίπου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας») θα εξυπηρετείται με πύκνωση από το Αστικό ΚΤΕΛ των δρομολογίων της γραμμής Νο 7. Το Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο στη Λεύκα, θα εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή των Ζαρουχλείκων.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[The best] Με αυξημένο κόμιστρο επανεργοποιούνται οι γραμμές της Δημ. Συγκοινωνίας - από GeorgIrisbus - 04-01-2012, 06:50 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)