Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Με «μπλόκο» στα δρομολόγια Hellenic Seaways - NEL απειλεί η ΠΝΟ
#2
Δεν θα επιτρέψει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου την αναχώρηση των πλοίων της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (NEL Lines) καθώς, όπως λέει, έχει καθυστερήσει στην πληρωμή μισθών και επιδομάτων προς τα πληρώματα των πλοίων της.

Παράλληλα η ΠΝΟ απέστειλε επιστολή προς το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με την οποία καταγγέλλει την Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου.

Στην επιστολή σημειώνεται πως η NEL Lines «μας γνώρισε με έγγραφο της ότι δεν έχει ουσιαστικά διάθεση να συμμορφωθεί προς τις εργοδοτικές της υποχρεώσεις προς τα μέλη των πληρωμάτων των πλοίων της, όπως αυτές απορρέουν από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των ετών 2010 και 2011».

Τονίζεται ακόμη ότι «οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές έχουν σύμφωνα με την κείμενα νομοθεσία άμεση υποχρέωση να απαιτούν και να επιβάλλουν την εφαρμογή των ΣΣΕ, η παράλειψη της εφαρμογής των οποίων επισύρει κατά του εργοδότη τις γνωστές ποινικές κυρώσεις».

ΤΑ ΝΕΑ
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[Madata.gr] ΠΝΟ: Μπλόκο στα πλοία της NEL Lines την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου - από Konstantinos MercedesBenz - 01-11-2011, 09:26 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [In.gr] Hellenic Seaways : Νέα δρομολόγια από τις 6 Απριλίου GeorgIrisbus 0 1.537 02-04-2012, 02:27 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)