Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 3.8 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[LamiaReport] Η κόντρα φοιτητών - ΚΤΕΛ συνεχίζεται
#3
Επομενο σταδιο ειναι να γινει αναληψη της υπηρεσιας μεσω δαγωνισμου.

Μπορει να αναγνωριστει ως τουριστικη υπηρεσια και οχι συγκοινωνια, δηλαδη αρχη και τελος, χωρις ενδιαμεσες στασεις για εξυπηρετηση.

Εκει τοτε μπορει το Αστικο ΚΤΕΛ και καθε Αστικο ΚΤΕΛ να διεκδικησει την υπηρεσια αυτη εφ οσον εχει την αναλογη αδεια. Γιατι εγω μπορει να μην θελω να πραγματοποιω την διαδρομη την οποια μπορει να γινεται μεσα σε 10 λεπτα σε μιση ωρα ή και 40 λεπτα.

Δεν ξερω αν το παραπανω στεκει νομικα, αλλα θα το μαθουμε συντομα με την αποφαση του δικαστηριου. Εσεις στο Ηρακλειο η αληθεια ειναι οτι εχετε πολυ υψηλο κοστος στις μετακινησεις σας. Εδω στην Καβαλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ καποια ανταποδωση για τους τακτικους πελατες (μηνιαιες καρτες απεριοριστων), πραγμα που με εβρισκε αντιθετο απο την πρωτη στιγμη.

Επισης δεν γνωριζουμε τι ωρα φευγει το λεωφορειο εκ των προτερων. Δεν υπαρχει προγραμμα αναχωρησεων απο την αφετηρια. Δηλαδη ακομα και τον σταθμαρχη να ρωτησουμε δεν προκειται να μαθουμε ποτε θα ερθει το λεωφορειο. Μονο εμπειρικά και αυτο γιατι μαλλον εχουν βρει καποιον μπουσουλα που ακολουθουν. Βεβαια, αν το λεωφορειο ειναι πιο γρηγορο η πιο αργο απο τα αλλα γινεται ενας χαμος, το γρηγορο προλαβαινει το αργο, το προσπερναει και αμα τυχει.. Εαν περισσεψει καποιο, απο την αλλη για να μην καθεται παει σε οποιο δρομολογιο να ναι.. Δεν συγχρονιζουν τα δρομολογια ωστε να υπαρχει αλληλουχια μεταξυ των λεωφορειων που εξυπηρετουν και τις ιδιες περιοχες, ενω για το κερασακι στην τουρτα, η τηλεματικη που δουλευει και δεν δουλευει δεν βλεπω να εχει χρησιμοποιηθει ποτε για τον συντονισμο των λεωφορειων.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [LamiaReport] Η κόντρα φοιτητών - ΚΤΕΛ συνεχίζεται - από Cmaniac - 05-05-2011, 09:01 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ημέρα] Έκπτωση 25% από το ΚΤΕΛ Ζακύνθου στα εισιτήρια των πρωτοετών φοιτητών Konstantinos MercedesBenz 1 3.117 06-10-2011, 11:34 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Paul
  [Το Βήμα] ΚΤΕΛ εναντίον φοιτητών στη Λαμία Konstantinos MercedesBenz 0 2.113 19-04-2011, 10:50 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)